Следва

Чарли Чаплин

Вторичен трус в НДК

Магнетизмът на концерта на ирландската група Lord of the Dance разтърси НДК два пъти. Това бяха две грандиозни...

Events преди 15 години

Магнетизмът на концерта на ирландската група Lord of the Dance разтърси НДК два пъти. Това бяха две грандиозни представления на трупата от 17.30 и от 21.00, които емоционално наситиха хилядната публика.

Възрастовата граница бе неопределена, но всички бяха еднакво съсредоточени в бързината и лекотата, с която стъпват 90-те танцьори на сцената. Изкуството да движиш в перфектен ритъм изваяното си тяло, да събереш погледите на всички присъстващи, да изиграеш спектакъл, и без думи, само с танци да те разберат – това ни показа трупата на Майкъл Флетли.



Борбата между добро и зло, в случая между руса и черна жена за един мъж, продължи два часа.

Трупата пристигна рано сутринта на 3 Юни с няколко камиона апаратура, необходими костюми, както и лични килими за танци, за да представи за втори път на българска сцена своя пътуващ спектакъл, който ще ни „държи влага” до следващия им концерт.

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.