Следва

29 юли, понеделник - Миранда Кер

Спечели с играта на ViewSofia и Zepter: Салата от естера

ViewSofia и Zepter стратират поредната съвместна инициатива. Този път ще ти предложим 5 рецепти с риба, в 5 последователни дни, които да те накарат да приготвиш и своето рибно ястие...  

Food преди 10 години
ViewSofia и Zepter стратират поредната съвместна инициатива.

Този път ще ти предложим 5 рецепти с риба, в 5 последователни дни, които да те накарат да приготвиш и своето рибно ястие.

След това можеш да ни го изпратиш на [email protected] заедно със снимка / твоя или такава с цитиран източник/ до 30 юли. Не забравяй да напишеш трите си имена, години и адрес.

В следва Една от всички рибни инспирации ще донесе на участника Kомплект прибори за риба Каприз от Zepter.

След като публикуваме петте най-сполучливи рецепти, на 5 август ще обявим и тази, която заслужава комплекта прибори Zepter.

Успех!


Необходими продукти (4 порции)

Есетра 600 г (4 парчета)

Листа от маруля 2 бр.
Зехтин екстра върджин 80 мл
Ябълков оцет 30 мл
Сол
Пипер
 
Намин на приготвяне:

Отделете листата от маруля и ги измийте, като използвате сито чиния (TF-987-24). Намаслете леко есетрата и я посолете. Запечете в предварително загрят готварски съд на Zepter - Куадра грилер 2 л (TQ-2023), за две минути от всяка страна, стрелката на термоиндикатора трябва да бъде в зелената зона. 
Сложете листата от маруля в сервирна чиния (TF-986-24) и отгоре поставете нарязаната на ленти есетра. Подправете със соса, приготвен от зехтин екстра върджин, сол и оцет, разбъркани с мултифункционалния миксер на Zepter - Mixsy (VО-022-K). Сервирайте.

Вместо ябълков оцет, можете да използвате и балсамов. 

Енергийна стойност на една порция:

Kкал  Белтъчини   Мазнини  Въглехидрати
453           34                   32                  8

 

More from View Sofia

More Food