Следва

Тайра Банкс: Не харесвам диетите. Трябват ми апетитни форми

Кейт Бланшет е специалното ново лице на Armani

Si е посветен на жената, в образа на която се съчетават грация, сила и независим дух. Тя е харизматична, успешна и достатъчно умна, за да бъде себе си...

Celebrity beauty преди 10 години

През пролетта Кейт Бланшет подписа договор с Giorgio Armani и стана лице на новия аромат на марката Si. По думите на Армани, актрисата напълно олицетворява "жената, за която той създава колекциите си". И буквално преди дни вече стана възможно да се видят първите снимки от съвместната работа на дизайнера и неговата муза. Рекламната визия е напълно в стила на Бланшет, изпълнена в светли тонове, елегантна, категорична.

Самият Армани нарича новия аромат не как да е, а "ода за всички съвременни жени":

Si е посветен на жената, в образа на която се съчетават грация, сила и независим дух. Тя е харизматична, успешна и достатъчно умна, за да бъде себе си...

Съвсем скоро се очакват и останалите снимки от съвместното начинание, така че, очаквайте Кейт в пълния й блясък.


 

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 2 седмици

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 месец

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 11 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"