Следва

20 август, вторник - Оливия Палермо

Астрологична прогноза за седмица 19 - 25 август

Интензивното влияние на големия тригон практически приключва и управлението на "небесното домакинство" през...

Astro преди 10 години

Интензивното влияние на големия тригон практически приключва и управлението на "небесното домакинство" през тази седмица преминава към сеещата нестабилност квадратура (90°) Юпитер - Уран. Този аспект е свързан с появата на неочаквани и нежелани ефекти в сферата на социалните и обществените отношения, израз на волунтаризъм, нарушение на традициите и мащабни конфликти.

До четвъртък действието на този аспект, вероятно ще бъде свързано с негативни тенденции в бизнеса и на финансовите пазари. Може да се прогнозира, че негативните новини ще дойдат предимно от банковия и корпоративния сектор на световната икономика и може да провокират нова вълна от "валутни войни" със значителни колебания на валутните курсове. Кулминацията на квадрата на Юпитер - Уран ще бъде в сряда, в деня на пълнолунието.

В личен план, в периода до четвъртък съществува вероятност от сериозни партньорски конфликти, проблеми с дълговете и общите средства и собственост, както и в отношенията между родители и деца въз основа на забрани, ограничения и границите на разрешеното. Възможно е някои родители да преживеят истински "тийнейджърски бунт" на децата си в доста остра форма.

Като се започне от петък, след навлизането първо на Слънцето в знака Дева, следвано от Меркурий, влиянието на този аспект ще се измести в посока на битови затруднения и проблеми. В тази връзка се препоръчва да се обърне специално внимание на електричеството, водоснабдяването и свързани с тях уреди.

През почивните дни напрежението ще се увеличи заради неблагоприятния аспект на Венера с Плутон, добавящ обща емоционална нестабилност. В същото време Слънцето и Меркурий ще започнат да формират едновременно опозиция с Нептун, което създава вероятност от ситуации, в които доста неприятна информация може да стане обществено достояние и да привлече нездравото внимание на странични лица. Феновете на "войната" с ближния, трябва да запомнят, че в случай на конфликт, ще се наложи да понесат значителни не само морални, но и материални щети.

Виж подробен хороскоп за седмицата>>
 

More Astro