Следва

За пръв път от много време - руса Мис България. Титлата за 2013 спечели блондинка от село Юнаците

Какво ново - Линдзи Лоън пусна собствен моден сайт

Линдзи Лоън изглежда видимо стабилизирана след сериозните проблеми, които имаше и... 

People of art преди 10 години

Линдзи Лоън изглежда видимо стабилизирана след сериозните проблеми, които имаше и съответстващия им престой в съответна клиника. Русокосата актриса се втурна презглава в нови проекти, част от които снимки в сериал, куп интервюта в популярни шоута и освен това - съвсем скорошно - пускането на собствен уеб-сайт.

За всичко ново около професионалния си живот Линдзи лично информира феновете си с помощта на редовно публикуване в Twitter и Instagram. Точно по този начин актрисата с гордост представи и най-новото си онлайн-достижение: Скъпи фенове, на добър час на моя нов сайт. Вашата подкрепа е всичко за мен. Толкова съм развълнувана от това, което предстои!

В новия сайт всички, които имат симпатии към Линдзи, ще могат да следят събитията в живота й, новите й снимки, видеа и т.н. Освен това отделен раздел е посветен на стила на ЛиЛо.

Друга приятна новина за последователите на Линдзи - любимката им започна снимки за сериала Eastbound & Down. Вече бе съобщено, че актрисата ще бъде гост-звезда в новия сезон на популярната тв-драма на HBO.

Мястото на снимките е Северна Каролина, а ЛиЛо ежедневно споделя нови кадри от снимачната площадка.

Напомняме, че преди часове в ефир беше излъчено и първото интервю на актрисата с Опра Уинфри, което ще стане част от документален сериал, посветен на живота й.


Линдзи Лоън показа новия си сайт на феновете




Линдзи Лоън на снимачната площадка на сериала "На дъното"



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра