Следва

Тридесет и два разкошни цвята за устните в новата колекция Rouge Dior

Да или Не на диамантените зъби на Мадона?

Изпълнителката, която само преди дни навърши 55, не се притесни за пореден път да демонстрира младежкия си дух, докато беше на посещение на собствената си...

Celebrity beauty преди 10 години

Трябва да започнем с едно уточнение затова какво точно представляват диамантените зъби, или както ги наричат в хип-хоп средите, от където произлизат - грилове за зъби.

Това е бижу за зъби, изработено от метал и диаманти, което носи началото си от 80-те години на миналия век, но се модернизира през 90-те години в Ню Йорк. Става още по-популярно през средата на 2000 г., най-вече благодарение на Dirty South, а с днешна дата има хиляди последователи, като сред известните личности това определено са тийн идолите Крис Браун, Майли Сайръс, Лейди Гага, Лил Уейн, Риана, а от скоро дори и Мадона.

Изпълнителката, която само преди дни навърши 55, не се притесни за пореден път да демонстрира младежкия си дух, докато беше на посещение на собствената си фитнес зала в Рим и показа, че възрастта не е от значение, ако искаш да носиш нещо подобно в устата си.

За появата пред италианските медии Мадона беше избрала усмивка за милион долара и щедро я раздаваше на всички, за да се види добре скъпата й придобивка осеяна с диаманти. Признаваме, че идеята й е интересна и смела, но...



...въпреки огромната популярност на бижуто сред тийнейджърите обаче, в естетически аспект няма какво да ни убеди, че то стои готино на улегнала жена, каквато е Мадона. Дори и в устата на велик експериментатор като поп иконата, ние смятаме, че този път грилът а зъби идва в повече на визията й.

Вярно е, че провокира, но той буди и недоумение, затова ни е любопитно да разберем какво мислиш ти? Дали изпълнителката наистина смята, че изглежда добре така или пък просто взе да прави прекалено много компромиси със себе си, за да изглежда по-адекватно в очите на младото си гадже? Твърде гангста ли е визията на Мадж или пък ти се струва ОК? Харесват ли ти или Не диамантените зъби на Мадона?

 

 

Анкета

Да или Не на диамантените зъби на Мадона?

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя