Следва

Най-големия фестивал Solar Summer за електронна музика у нас се подготвя за грандиозния си финал

Кейти Пери се превърна в Мария Антоанета

Певицата е истинска кралска особа, но да бъде кралица е доста скучно занимание за нея...

People of art преди 10 години

За пореден път Кейти Пери успя да провокира феновете си по света.

Този път певицата го направи с видеото към рекламата на парфюма й ''Killer Queen''. Лентата, която бе заснета още през януари тази година, най-накрая видя бял свят, а Кейти с удоволствие я сподели с почитателите си.

"Най-накрая мога да ви покажа кралския клип, който заснехме с невероятния Джонас Акерлънд'', написа певицата в социалната мрежа. В самото видео Кейти е като истинска краска особа. Изглежда обаче да бъде кралица е доста скучно занимание и след като се прозява от отегчение, всичко изведнъж й писва и решава да действа.

Нарязва огромната си прескрасна рокля с кринолин и остава по секси къса рокля, след което захвърля бялата перука и разкрива типичните за нея гарванови къдрици. След като си пръска от парфюма, намига на стъписан младеж и продължава кралската си революция с преобръщане на трона и самокоронясване. И ако това не е наистина ''убийствена кралица''!
 



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра