Следва

Кой го направи... ?!?

Кейт Мидълтън в страхотна форма и skinny джинси месец след раждането

31-годишното мамче изглеждаше лъчезарна без грим и с небрежна, вдигната на опашка коса...

People of art преди 10 години

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, която даде живот на малкия Джордж през юли, показа типичната си стройна фигура, докато пазаруваше хранителни продукти в родния си град Ангълси, Уелс само месец след раждането.

31-годишното мамче изглеждаше лъчезарна без грим и с небрежна, вдигната на опашка коса, мокасини, раирана риза с дълъг ръкав и любимите skinny jeans и ако целият свят не знаеше, едва ли някой можеше да  предположи, че тя току-що е родила!

Според източници, близки до кралското семейство, на КЕйт не и е било нужно да прави абсолютно нищо, за да се върне толкова бързо във форма: "Тя все още кърми и в никакъв случай не е на диета. Единственото, което прави е, че продължава да ходи на йога."





Предполагаме, че генералното решение, което Уилям и Кейт взеха - да не наемат бавачки за отглеждането на сина си, също работи в полза на добрия й външен вид,

От край време бавачките играят важна роля във възпитанието и растежа на децата в кралския двор, а промяната е внесена от принцеса Даяна, която първа изявава желание да се грижи сама за децата си.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра