Следва

Алкалната диета - Принципи на успеха

Moët & Chandon представя Moët Ice Impérial

Първото по рода си шампанско, създадено специално за консумация с лед в... 

Food преди 10 години

Първото по рода си шампанско, създадено специално за консумация с лед в горещите летни дни.

Moët Ice Impérial е едновременно луксозно и освежаващо шампанско преживяване за безгрижни летни забавления в най-екзотичните и модни летни дестинации - от плажните клубове на Акапулко, Рио де Жанейро и Сен Тропе, ВИП терасите на покривите в Лос Анжелис и Сидни, до круизи в Карибско море, а вече и в най-модните летни барове и клубове в София и по българското Черноморие.

Създаден от най-знаковите лозя на Moët & Chandon, новият бленд, майсторски сътворен от главния енолог Беноа Гуез, поставя акцент върху ледената свежест и интензивни плодови вкусове на тропически плодове като манго и гуава, в съчетание с обилни, сочни аромати на узрели нектарини и оригинална нотка на малини и цариградско грозде.



Вкусът е перфектен баланс между плътност и свежест, съчетава сладките и сочни вкусове на свежа плодова салата с очарователната сладост на карамел и сладко от дюли преминаващ в пикантни нотки на грейпфрут, джинджифил и тоник.



Луксозните бели бутилки с отличителна черна лента на гърлото, златен етикет и сребърен дизайн, са пример за елегантността и новаторския дух на марката, които преобръщат общоприетите стандарти в консумацията на шампанско.



„За първи път едно шампанско е създадено специално, за да се сервира с лед, идеалното допълнение към летни следобедни срещи с приятели край морския бряг.“, коментира Даниел Лалонд, президент и главен изпълнителен директор на Moët & Chandon.

Moët Ice Impérial се сервира в голяма чаша за каберне. За още повече свежест, може да се добавят листа от мента, резенче краставица или кора от бял грейпфрут по избор.



Със своя неподражаем и интригуващ вкус, с отличителната си и модерна визия, в унисон с луксозните летни дестинации и стилните плажни партита, Moët Ice Impérial е шампанското - абсолютен хит на лятото.



 

 

More Food