Следва

Стенли и музиканти от Анимационерите, Gravity Co., Babyface Clan гостуват на годишнината на Остава

Високите обувки и малката дъщеря, или как Бионсе и Блу Айви разпускат на Ибиса

31-годишната изпълнителка явно не беше преценила добре мястото, на което се намира и рискува да се разхожда с дъщеря си на ръце на борда на луксозното возило...

People of art преди 10 години

Малката Блу Айви и голямата Бионсе са се отдали на почивка тези дни, стана ясно, след като двете бяха щракнати в топла прегръдка на палубата на яхта в Ибиса.

31-годишната изпълнителка явно не беше преценила добре мястото, на което се намира и рискува да се разхожда с дъщеря си на ръце на борда на луксозното возило, възкачена на 15 сантиметрови токчета, които отдалеч лъхаха колебание и нестабилност. Тя беше заложила още на оскъдни къси панталонки за себе си и на сладка синя пижамка за Блу Айви, а компания в това пътешествие, разбира се, и правеха сестра й Соланж и любимият й Джей, които по-късно също можеха да бъдат видени около нея.

Това явно е почивката, която поп дивата е решила да вземе преди отново да се захване за работа. Съвсем скоро предстои излизането на нейния пети студиен албум, който освен, че ще бъде подарък за всичките й милиони фенове, ще е в чест на брака й с Джей Зи и раждането на Блу Айви.





Тя определи музиката в предстоящия да излезе албум като "много по-чувствена и ... овластяваща". Бионсе обясни думите си: „Сега, след като дадох живот, разбирам силата на тялото си. Осъзнавам, че то има съвсем различен смисъл. Далеч по-уверена съм. Без значение дали съм по-пълна, по-слаба и каквато и да е”. 




 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра