Следва

Зад кадър: рекламната кампания на новия аромат на Риана Rouge

LFW: Великолепни бюти акценти пролет-лято 2014 от Седмицата на модата в Лондон

Нежните розови сенки, разнесени като вълшебен прашец по вътрешната страна на клепачите на моделите от...

Beauty News преди 10 години

… Или най-красивите изпълнения на майсторите гримьори, които забелязахме на London Fashion Week по време на дефилетата пролет-лято 2014, чудесни за интерпретиране сега, утре и всеки следващ сезон.


Нежно розово по лицето от Burberry

Нежните розови сенки, разнесени като вълшебен прашец по вътрешната страна на клепачите на моделите от ревюто на английската гранд марка, определено са чудесно допълнение към ансамблите в пастелни тонове, които Кристофър Бейли показа.




Burberry Prorsum

Като метафора на всичко натурално, недокоснато и красиво, розовото е нюанс, който отива на всеки цвят ирис и тен на кожата, а деликатното му присъствие го прави толкова подходящ грим за всеки случай, жена и гардероб.

Тъмно под очите на Topshop Unique


Topshop Unique

Сески очи ни демонстрираха на дефилето на Топшоп, които с малко черен каял (по-дебел черен молив), малко бронзови сенки за горните клепачи и морскосин молив за накрая изпълват с дълбочина погледа, достатъчно, за да нямаме нужда от червилото.

Прави се като чертаем по вътрешната част на окото с каяла, след това внимателно разнасяме сенките по клепачите, и накрая нанасяме синия молив от долната страна, след което го размазваме, за да подчертаем окото.

Натурално лице от Christopher Kane


Christopher Kane

Илюзията, че нямаш нищо върху лицето, а то е чисто, с равномерен тен и очите сияят, е постигната прелестно при Кристофър Кейн. С идеално нанесен като от художник фон дьо тен, без спирала върху миглите, но пък с лека, едва доловима линия трудно забележим бял молив под долния клепач, с червило, което сякаш прелива в цвета на кожата, но уплътнява и подчертава устните, този грим, макар и невидим е висш пилотаж в това бюти изкуство.

И ни е любим тренд всеки сезон, без значение дали е „топъл” или „студен”

Подчертани и плътни вежди в дефилето на Erdem


Erdem

Без съмнение андрогинната грим визия на Erdem е сред най-силните бюти акценти на London Fashion Week, постигната с удебеляване и потъмняване на веждите, подчертаване на окото с черен фин молив, бяла пудра на лицето преди това и ярко изразени чрез матов руж скули. Нехарактерно за идеала на Ердем Моралио - изключителната женственост при дизайнера винаги е взимала връх, но изненадата е доста приятна и много секси.

Елегантен и минималистичен маникюр при Jean-Pierre Braganza


Jean-Pierre Braganza

Този маникюр с интересен дизайн и класически цветове е част от шоуто на Jean-Pierre Braganza и представлява комбинация от бледа основа и нарисуван полумесец от едната страна на нокътя. Това е нова вариация на френския маникюр, наричана „Френска фантазия”.

Ефектът е налице, също и минималистичното изящество. 

„Зрели” плитки при Giles


Giles

„Зрели” защото плитката на дефилето на Giles не е никакъв момичешки акцент, а има всички шансове да замени коктейлния и може би леко скучен кок. Косата е някак прибрана силно настрани, а плитката пада на едното рамо. Прекрасно!
 
Официален партньор на отразяването на London Fashion Week 


 

More Beauty News