Следва

Камуфлаж от горе до долу - Риана или Хайди Клум?

Скъпоценните бижута на София Вергара за "Еми" възлизат на 7 милиона долара

София Вергара, звездата от много титулувания тв-сериал "Модерно семейство", буквално залепи за себе си... 

All fashion преди 10 години

София Вергара, звездата от много титулувания тв-сериал "Модерно семейство", буквално залепи за себе си погледите на тазгодишната церемония на наградите за телевизия "Еми". Причината се оказа не само в дълбокото деколте на роклята Vera Wang и на страхотните закръглености под него, но и на изумителните и невероятно скъпи бижута - обеци и пръстени - на бижутерийния бранд Lorraine Schwartz със скъпоценни камъни с общо 161 карата, които допълваха имиджа на звездата.

София носи платинени обеци с рубини, сапфири и колумбийски изумруди (което, оказа се, е любимият камък на звездата, родом от Колумбия). На ръцете на актрисата се виждат два едри пръстена - единият с 40-каратов колумбийски изумруд, другият - с 21-каратов диамант.

Общата стойност на скъпоценностите, с които се появи блестящата София, обявена неотдавна за най-високоплатената тв-актриса в света, възлиза на повече от седем милиона долара. Всъщност на връчването на наградите снощи не се яви нито една звезда, способна да конкурира София Вергара по този показател. Седемте милиона в бижута се оказаха рекорд на вечерта.









 

More All fashion