Следва

Love to quote: 5 зареждащи цитата за по-богата седмица

Какво ново: Бриджит Джоунс в новата книга - вдовица на 51 и с 2 деца

Три пъти УРА за продължението на историята на Бриджит Джоунс. Романите и филмите за тази вълшебна... 

People of art преди 10 години

Три пъти УРА за продължението на историята на Бриджит Джоунс. Романите и филмите за тази вълшебна героиня са като мехлем за всяка женска душа, по една, втора, десета и т.н причина и дочуването на факта, че историята й продължава е просто чудо.

В новата книга за Бриджит, тя е вече на 51, вдовица, с две деца.

Междувременно авторката Хелън Филдинг е "отстранила" един от главните герои в предните книги - несравнимият Марк Дарси - стана ясно от публикувания от писателката откъс от новия роман във вестник The Sunday Times.

Според текста, действието се развива едно 15 години след последните събития, описани във втората част. Бриджит Джоунс е на 51 години (но се смята за 35-годишна).

Съпругът й, адвокат Марк Дарси, се е споминал преди пет години, а самата героиня е завързала роман с 30-годишен младок, с когото се запознават в интернет.

Романът, озаглавен "Луда за момчета" (Mad about boy) излиза на 10 октомври, но и в този момент, едва прочели откъсът, болшинството фенове са възмутени - как така Филдинг е посмяла въобще да остави Бриджит без Дарси?!

Вероятно това е, което накара изпълнителя на главната мъжка роля - тази на Марк Дарси - Колин Фърт да изрази съмнение относно своята поява в новия филм, без да дава по-нататъшни обяснения.

Отделно стана ясно, че снимките на третата част за приключенията за Бриджит Джоунс под работното заглавия Bridget Jones's Baby ("Мъникът на Бриджит Джонс") вече са стартирали. Няма обаче, за жалост, абсолютно никакви подробности за актьорския състав на новия филм.












 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра