Следва

Какво гениално написа Лудвиг Гьорансон, преди Оскара за "Опенхаймер"

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.

 

Movies & TV преди 2 месеца

Новият филм ще бъде базиран на романа на Хелън Филдинг от 2013 г. „Бриджит Джоунс: Луда по онова момче“. В историята Бриджит Джоунс отглежда децата си като самотна майка и търси любов в сайтове за запознанства.

Снимките ще започнат през май в Лондон - знаем, че Рене Зелуегър вече търси жилище, в което да се настани по време на няколкото седмици работа в английската столица. 

Първият филм за Бриджит Джоунс, базиран на едноименната книга на Хелън Филдинг, излиза през 2001 г. и се превръща в култова класика. През 2004 г. следва продължение, озаглавено „Бриджит Джоунс: На ръба на разума“. Третата част, в която Бриджит Джоунс се омъжва за героя Колин Фърт и очаква дете от него, излезе през 2016 г.


"Любовта на живота ми": Джим Кери разказва за връзката с Рене Зелуегър



Bridget Jones's Baby (3)

Според сюжета на филма Бриджит Джоунс, която се притеснява от наднорменото си тегло , започва да води дневник, за да започне нов живот, да се отърве от излишните килограми и да намери партньор в живота. Вероятно ще видим лентата на екран през 2025 г., очакваме с нетърпение първи кадри и трейлър. 

More Movies & TV