Следва

Силвия Кацарова: Наркомафията финансира Лора и Криско!

Анджелина Джоли с децата - подготовката за Хелоуин е в пълен ход

Анджелина Джоли се намира в Австралия, където работи над новия си филм. Но докато...

People of art преди 10 години

Анджелина Джоли се намира в Австралия, където работи над новия си филм. Но докато работи, на Анджи й остава време и да се поразходи с децата, още повече, че иде Хелоуин - какво по-добро време за занимавки и забавления.

Именно на това приятно занимание на Джоли, заедно с близнаците Вивиен и Нокс, се натъкнаха онзи ден папараците. Холивудската знаменитост очевидно е поела на празничен шопинг, в небрежно облекло, съчетано с прекрасно настроение, за да купи карнавални костюми и декорация за дома - навръх Деня на вси Светии в семейството на Джоли-Пит всяка година се превръща в очарователно страшна, но напълно достоверна приказка.

Всъщност, докато по-малките деца на знаменитата фамилия обикалят по магазините, по-големите - Шайло и Захара - са на посещение на ролер-пързалка, където отлично се веселят под погледа на бдителна бавачка.


Анджелина Джоли с Нокс и Вивиен






Вивиен Джоли-Пит




Шайло Джоли-Пит


Захара Джоли-Пит
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра