Следва

Лиса Кудроу: Животът ми потръгна след операцията на носа

Калки и Нел на втори по ред елиминации в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ

След първото изпълнение журито има право да...

Events преди 10 години

Коцето Калки, Нел и Георги ще се надпяват на концерта за елиминации в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ. След първото изпълнение журито има право да спаси един от тях, останалите двама ще се борят в пряк музикален дуел за оставане в шоуто.

Кичка Бодурова ще открие концерта с изпълнението на песента “Моя страна, моя България”, което бе определено от зрителите за най-доброто изпълнение на миналата седмица. Тя бе предизвикана от младата джаз певица Рут Колева на музикален дуел, който не се състоя, защото Кичка е убедена, че това е под нивото й на утвърден изпълнител.

Тримата номирани Калки, Нел и Георги бяха поставени пред трудната задача сами да решат с каква песен да се борят по време на елиминациите. След дълги разговори Коцето Калки послуша съвета на колегите си Стенли и Етиен и избра за свое първо представяне парчето на U2 – One. Ако не бъде спасен от журито Калки е подготвил българския хит “Сбогом” на Сигнал.Калки определено се чувства виновен, че е номинирал Нел, която той сам определи като един от добрите изплънители в академията. Тя приема номинацията сравнително спокойно, още повече, че за нея това е втори опит в битка на елиминации. Нел ще изпълни песента на Jennifer Hudson - One night only. В случай, че журито не я спаси тя е подготвила да се бори с песента на Whitney Huston - I have nothing. Нейн защитник ще бъде напусналия академията Любо Христов. В резултат на зрителския вот Нел е класирана на 7-ма позиция и разполага със седмичен бюджет от 1000лв, който ще може да използва при оставане в академията.Георги ще бъде защитаван по време на концерта от Катето Евро. Той е подготвил песента на John Legend - So high, което е едно от любимите му парчета. Според самия Жоро това ще бъде най-силното му изпълнение, защото много му отива на тембъра и дори е леко притеснен, че всичко което изпее след това ще бледнее. Георги се чувства подтиснат и е единственият силно притеснен от предстоящите елиминации, тъй като е неговата първа битка за оставане в шоуто.

Как ще гласува журито, дали ще спаси Калки или някой от младите таланти и кой ще напусне академия, предстои да се види в ефира на TV7 от 19,30 часа
 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 2 часа

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.