Следва

Стойко Сакалиев: Футболистът, забавният, емоционалният

Мариян Кюрпанов: Джентълменът, италианецът, стратегът

“Мистър Менхънт” за 1999 година Мариян Кюрпанов безспорно е един от най-запомнящите се фаворити на...

People of art преди 10 години

“Мистър Менхънт” за 1999 година Мариян Кюрпанов безспорно е един от най-запомнящите се фаворити на тазгодишния сезон на VIP Brother. Чаровен, красив, с европейска визия и излъчване и небрежен италиански акцент. Успешен модел, участвал във фешън кампании на редица големи модни марки. Той няма нищо общо с типичното българско схващане за 100% мъжкар.

Не носи анцуг и маратонки, вместо това държи на външния си вид, винаги прилежно суши косата си, облича се стилно и елегантно.

Интересен, интригуващ, индивидуален...

Но колкото и красота и сексапил с италиански привкус да има в личността на модела, въпросителните около репутацията му са още повече.



Из медийните среди все по-напористо се прокрадват какви ли не слухове – че Мариян има хомосексуални наклонности, че има любовна връзка с възрастен партньор на Ботуша, че извършвал платени услуги и какво ли още не...

Всъщност... Какво от това? Дори и в тези твърдения да има някаква истина, защо те въобще са проблем?



На първо място Мариян Кюрпанов е постигнал наистина много за границите на родината и професията си. Той е изключително успешен в Италия, където живее от десетилетие, снимал се е за реклами на едни от най-утвърдените модни брандове в света. Всеки човек, прославил страната извън пределите й, заслужава адмирации.

В къщата на VIP Brother виждаме чаровника като една персона с истински открояващ се характер, който иска да победи. Неговата амбиция среща подкрепа и от страна на зрителите, които няколко пъти го спасяват от елиминации. Във формата той показва, че може да бъде добър приятел, но в същото време е стратег, имащ ясна позиция за какво участва и се бори.



Според някои версии Мариян има обратна сексуална ориентация и част от обществото вижда “голям” проблем в тази мълва. По думите на негови близки обаче, “Мистър Менхънт ’99” не само си пада по жени, но по-скоро доста жени си падат по него.

Самият господин Кюрпанов още при влизането си във VIP Brother сподели, че е заобиколен от красавици и не му липсва женско внимание. Той пък от своя страна се възползва от него подобаващо.



Друг слух за него дори гласи, че моделът е бил “специална изненада” в италианското издание на реалитито. В края на сезона той трябвало да влезе в къщата, за да “сюрпризира” победителя, че е бил интимен с приятелката му. Подло!

Това, което със сигурност бихме могли да потвърдим е, че Мариян е една наистина колоритна личност. И има съвсем реални шансове да стане следващият голям победител на VIP Brother 2013!
 
Виж портретните характеристимки на:
Пламен Медаров 
Стойко Сакалиев
Тервел Пулев

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра