Следва

Неповторимият Теодосий Спасов - рамо до рамо с Маестро Мориконе

Тервел Пулев: Боксьорът, противоречивият, силният

Още от самото име на известния шампион по бокс Тервел Пулев бихме могли да предположим, че бронзовият...

People of art преди 10 години

Още от самото име на известния шампион по бокс Тервел Пулев бихме могли да предположим, че бронзовият медалист от Олимпиадата в Лондон през 2012 г. е непоправим националист, родолюбец и патриот.

У зрителите на тазгодишния сезон на VIP Brother спортистът с прабългарско благородно име всява респект, уважение и поводи за гордост.

Пулев е типичният символ на българската сила и мъжественост. Гола глава, набола брада, груби черти. Малко думи, много спорт, лош поглед. Характерна визия на борец.

Първите седмици в най-известната къща в България – тази на VIP Brother, обаче поставиха у почитателите на реалити формата множество въпроси около личността на боксьора, касаещи най-вече характера му и интимния му живот.



Още със стартирането на шоуто Тервел се поддаде на неизбежното изкушение за всеки български спортист – фолк певиците. И той, както много други събратя по професия, не са оставали равнодушни пред прелестите на родните фолк диви.

В неговия случай грехът носи името Лияна и се явява певица от противоречивия жанр, известна със скандалните си любовни връзки.

Верен на завета за “слабия мъжки ангел”, г-н Пулев не успя да устои на фаталната съблазън на певицата и зрителите бързо видяха една провокативна игра между двамата, в която прехвърчаха искри, флуиди и други лесно запалими вещества.



Редица коментатори на VIP Brother бързо се намесиха и осъдиха остро поведението и на двамата. Сред доводите им бяха: семействата и децата им, които не бива да стават свидетели на тази очебийна свалка помежду им.

Припомняме Ви, че по официална информация, Тервел има своя половинка – волейболистката Дияна, с която живее на семейни начала. Двамата имат син с царското име Калоян.

Лияна пък е майка на дъщеря Дениз, чийто баща е кюрд със съмнително минало. Преди години си навлече всенароден гняв заради връзката си с футболист, който напусна жената, от която чакаше дете, заради красавицата.

Флиртът между Тервел и Лияна започна да предизвиква вълна от негативни коментари. За да избегне спекулациите около отношенията си с Лили, боксьорът реши публично от ефира на Къщата да опровергае всички създали се за тях теории до този момент.



Феновете на предаването обаче вярват, че всичко е параван и чувствата на Тервел към Лияна ще се развият по-задълбочено след финала на шоуто – далеч от зрителския критичен поглед.

Едно е сигурно. Тервел е един от най-противоречивите участници в сезона. От една страна с геройското си спортно минало и още по-обещаващо бъдеще и от друга – с флирта с фолк звездата, която сама призна в изповедалнята на Големия брат, че боксьорът не й е безразличен.



Голяма част от почитателите на реалити шоуто го сочат за големия победител на VIP Brother 2013, а други заявяват, че шансовете му за първото място значително са спаднали след фриволното му поведение с фолк певицата.

Големият финал обаче наближава и развръзката предстои. Олимпийският шампион има всички необходими качества, за да спечели – сила, мъжественост, смелост, кураж, дисциплина, спортен хъс и респектираща визия.

Но все пак бихме му напомнили да внимава и да не подценява останалите си съперници, особено красивите дами около него. Световната история изобилства от доказателства за фатални жени, спънали титанични мъже по пътя им към целта. А в къщата на Големия брат фатални хубавици не липсват...



Искрено пожелаваме на Тервел да не повтаря историческите грешки и да създаде своя различна и героична история!

Виж портретните характеристики на: 

Мариян Кюрпанов 
Стойко Сакалиев
Пламен Медаров 
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра