Следва

Модният свят на Жан Пол Готие - мащабната изложба тръгва от Ню Йорк

Изписват Аманда Байнс от психиатрията до месец

Изписват Аманда Байнс от психиатрията до месец...

People of art преди 10 години

Актрисата Аманда Байнс ще напусне лечебното заведение, в което се лекува от шизофрения и ще се върне при семейството си следващия месец.

Звездата от "Какво харесвам в теб" е под лекарско наблюдение от юли това лято. Тя бе вкарана и задържана в психиатрична клиника, след като предизвика пожар пред дома на свой приятел и стресна хората със смущаващи тиради в Туитър и закани да звъни на всички грозни, включително на Риана, Мишел и Барак Обама. Според медицински източници актрисата е успяла да се стабилизира чрез психологични консултации и още следващия месец може да се прибере у дома.



Наскоро името на актрисата бе намесено в колосалния скандал между Шинейд О'Конър и Майли Сайръс. След като написа до по-младата си колежка отворено писмо, в което й обясняваше, че изявата й в новия клип "Wrecking Ball", където Майли пее гола и облизва чук, е проституция, която няма да й донесе нищо, освен самота и много пари в джобовете на продуцентите й, Шинейд получи отговор от Майли в Туитър. Тийн звездата публикува снимка на туитовете на О'Конър от 2012 г., когато ирландската звезда, която страда от биполярно разстройство, писа за проблемите си със психичното здраве и помоли нейните последователи в "Туитър" да й препоръчат психиатър. Младата изпълнителка сравни певицата с Аманда Байнс, с което си навлече гнева на хората с психически проблеми, а самата Шинейд настоя Майли да оттегли думите си, като я заплаши със съд.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра