Следва

Червено, Коледно, ACNE

Виктория Бекъм е новият главен редактор на Vogue Париж. Само за Коледния брой

Първият опит на Бекъм като редактор е в американското Glamour през 2012, но се питаме какво може да очакваме...

All fashion преди 10 години

Spice Girls ли? Те са далеч-далеч в миналото на тази изключително дейна жена. Виктория Бекъм има всичко, че и повече, и освен това е новият главен редактор на Vogue Paris. Добре де, гостуващ редактор.

Модната дизайнерка и майка на четири прекрасни деца взима юздите от главния редактор Емануел Алт и превзема коледния брой на френската модна библия – идея, която списанието изпробва преди време и с Том Форд.

„Оставихме подготовката на новия брой в ръцете на една жена, която през цялата ни съвместна работа е доказала, че е пълна противоположност на публичния си имидж. Тя е спонтанна, с прекрасно чувство за хумор, скромна и същевременно подтиквана от здравословна доза амбиция. Безспорен перфекционист като всеки, който е истински отдаден на работата си.“
, обяснява Емануел Алт, главен редактор на френския Vogue.



„Да бъда поканена за гостуващ редактор на коледния брой на Vogue Paris тази година беше огромна чест. Работата с Емануел Алт беше вълнуваща и вдъхновяваща и аз съм наистина горда с това, което създадохме“, споделя Виктория.



Първият опит на Бекъм като редактор е в американското Glamour през 2012, но се питаме какво може да очакваме от новата й роля във Vogue? Е, разбира се, когато имаш един от най-сексапилните мъже на разположение в дома си, единственото нещо, което трябва да направиш, е да го помолиш да ти позира. И ето, че Дейвид е налице със своя разрошен перчем, падащ над изваяното му лице, а ние сме свидетели на страстната прегръдка на звездната двойка, озарила двете колекционерски корици, снимани от Inez & Vinoodh.



Вътре Виктория пие чай със своя колега – модния дизайнер Валентино (описан като един от най-първите ѝ фенове), споделя спомените си от ранните дни на Spice Girls, нейния личен фотоалбум и прави интригуващо интервю на Мари Дариусек, носещо заглавието „Кой е Дейвид Бекъм“, което дискутира дълготрайните отношения на двамата съпрузи: „Винаги сме били – включвам и децата – невероятно щастливи от целия успех, който е постигнал Дейвид. Всички тези мачове, докато стоим в публиката и го подкрепяме. Дейвид и аз сме преживели толкова много неща заедно. Имали сме своите върхове и спадове, но ние се гордеем един с друг.“, разкрива тя.

И за капак на всичко коледният брой ни изненадва с фотосесия на Дейвид Симс, с участието на познайте кой – ами Виктория, разбира се - наречена „В леглото с Виктория“. Предполагаме, че няма да е в духа на филма с Мадона, носещ аналогично име, но с жена като госпожа Бекъм никога не може да бъдем сигурни.
 

More All fashion