Следва

Новите колекции: Аrmani, Pre-Fall 2014

Гуинет Полтроу и Майкъл Корс - да спечелиш Коледата

Тя - руса, стегната и широко усмихната, протяга ръка, за да украси със звезда коледното...

All fashion преди 10 години

Тя - руса, стегната и широко усмихната, протяга ръка, за да украси със звезда коледното си дръвче. Междувременно носи сив кашмирен пуловер от новата си съвместна колекция с американския дизайнер Майкъл Корс, чиито бизнес по сведения на познавачи е толкова успешен, че гони милиарден оборот.

Двамата си представят как приготвят дома за своята незабравима коледна вечер - Шер и Кралица Елизабет са в гест-листата, а тематичното тананикане на Santa Baby е точно ситуирано по време с елегантното опаковане на подаръците в бежовите кутии на Корс. През цялото време лайфстайл гуруто Полтроу носи пеплум пуловер, създаден от Корс заедно със самата нея в лимитиран тираж, а на ръката й проблясва часовник от същата коледна серия. Двамата освен това си сипват по чаша бренди и пекат сиренки.

Как изглежда украсеният празнично дом, ако е в стилистиката на Полтроу и Корс? Ето така!


 

Капсулната колекция на двамата съдържа точно 18 артикула, а видеото е нарочено да я рекламира мащабно точно преди и по време на голямото коледно пазаруване. Дизайнерът от нюйоркската седмица на модата е последният поканен за сътрудничество с носителката на Оскар за нейния уебсайт Goop. В сайта дори можем да намерим рецептата за сиренки на двойката.



"Мечтаех си да повторя или пренаправя някои от любимите ми MK неща, които видяха много носене последните години," казва 41-годишната звезда в последния си Goop нюзлетър.



Посочените силно употребявани от нея неща включват пелерина от кашмир, за която актрисата казва: "Доста е забавно, веднъж в самолета Майкъл забеляза, че нося неговата пелерина по доста по-малко шик начин, отколкото би му се искало: 6-месечната ми дъщеря и аз лежахме увити в нея през целия полет до Англия." Стилът й е леко променен сега от двамата и въпреки цената от 2 595 долара е напълно разпродадена.





Сред другите неща са двуредното късо вълнено палто, този път украсено със златни копчета по идея на Полтроу, и по-горе споменатия пеплум пуловер, който изглежда далеч по модерен от бежовия пуловер с поло яка, който Полтроу посочва като дрехата от Майкъл Корс, която е носила с десетилетия.

More All fashion