Следва

Български филм закрива седмицата на европейското кино по БНТ

През седмицата ще видим ОЩЕ...

Различни творци ще представят своите ръчноизработени дрехи, картички, бижута, чанти, коледни играчки, декорация за дома, свещи, керамика, сладкиши и още много коледно настроение...

Culture преди 10 години

Handmade Christmas II - коледен базар

Кога: 21 декември, 10:00 часа
Къде: Бар BLOW

Различни творци ще представят своите ръчноизработени дрехи, картички, бижута, чанти, коледни играчки, декорация за дома, свещи, керамика, сладкиши и още много коледно настроение!

Изберете и подарете различни, уникални и ръчноизработени коледни подаръци за Вас и Вашите любими хора!

Весели празници!

Повече за събитието тук>>

Вход: Свободен 




 

 Мистерията Еньовден - спектакъл на Нешка Робева

Кога: 19 декември, 20:00 часа
Къде: "Арена Армеец"

На 19 декември 2013 г. в зала Арена Армеец в столицата ще се състои спектакълът на Нешка Робева - Мистерията Еньовден.

История от обичаи, празници и вярвания - преплетени от добро и зло. Магията на българското - примесено с тежките звуци на хард рока. Началото на изминали години - претворени в ново измерение.

Билети:
от 20 до 50 лв. 




Работилничка за празнични аксесоари

Кога: 21 декември, 11:00 часа
Къде: Млекарница "Млекарите"

На 21.12, събота сме ви подготвили Работилничка за празнични аксесоари, заедно с прекасната и талантлива Весела Василева от „Кръгче и кравайче“ ще изработваме всякакви празнични аксесоари. 

Работилницата е подходяща за възрастни и деца над 10 г. В рамките на работилницата всички участници ще могат да изработят нещо за себе си и за подарък.

Всичко, изработено по време на заниманието, остава за вас, без ограничение в броя на изработените аксесоари! Важно е да сте креативни и позитивни, а за тънкостите в изработката ще ви помага Весела. Цената е 15 лв. на човек с включени материали.



Още за събитията от седмицата може да четете тук

More from View Sofia

More Culture

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.