Следва

Нова година, ново зайче за плажния бранд Beach Bunny Swimwear

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

И не защото си е легнала и се е...

All fashion преди 10 години

Нова година, нов късмет

За бившия вицепрезидент на бижутерийния гигант Tiffany & Co Ингрид Ледерхаас-Окун, хваната в крачка. Крачка, дълга 2 млн. долара. Това е паричната стойност на 165-те откраднати бижута, а стойността на постъпката е равностойна на загуба на свободата и глоба, два пъти по-голяма от финансовата им стойност. И пълното им възстановяване. И ние като претенциозната дама обичаме платина и диаманти, но честта и честността са най-добрите аксесоари. Свободата също.

Нова година, нова визияза - Парис Хилтън



Шегуваме се, разбира се. Наследницата, която твърди за себе си, че е сред 5-те най-добри ди-джеи в света, показа по-скоро скучен, отколкото лош вкус по време на новогодишно парти в Лос Анджелис. Черна латексова рокля, черен чорапогащник с принт на жартиери и черна Chanel 2.55 не съставят тоалета, с който би ни вървяло на стилни комбинации през следващата година. Не сме доволни и от макиажа на Парис, демонстриращ една идея по-здравословен тен, отколкото е естествено.

Нова година, нова възрастова група не за друг, а за Майли Сайръс





И не защото си е легнала и се е събудила на 30, както е приказката, ами се е събудила и е навлякла аутфит с излъчване, средно между това на Круела Девил и на принцеса на Disney, наметнала палтото на мама. А палтото на мама не е лошо, но просто не отива на едно почти симпатично двадесетгодишно момиче като Майли.

Младата дива, чието „лошо” амплоа е правопропорционално на таланта й, изпълни двете най-известни песни от новия си албум на Time Square минути преди новата година да озари Ню Йорк. При положение, че цял свят стана свидетел на това култово изпълнение, стилистът на Майли просто трябваше да се постарае повече.

Нова година, ново зайче за плажния бранд Beach Bunny Swimwear



Нина Агдал е фотографирана от Ю Цай, за да застане редом с Кандис Суинепул, Ирина Шейк и Кейт Ъптън в каталози на бранда. Определена от модните критици като „момиче на Бонд” в тoзи откровено сладникав плажен интериор, ние възприемаме кампанията за пролет/лято 2014 на лейбъла като слабо концептуална, слабо иновативна и слабо еклектична и в крайна сметка неубедителна.



Палмите и сините води са вечни, или поне така се надяваме в контекста на глобалното затопляне и пораженията в природата, но употребата им в модния бранш спешно се нуждае от един различен поглед.

Виж още тук>>>

Нова година, ново първо лице на L’Oréal Professionnel 



Това е актрисата Кирстен Дънст, която ние много ценим за незабравимите й роли във филми като „Меланхолия” и „Мария Антоанета”. Но не сме убедени, че има точните данни за участие в подобни кампании. Не защото не е достатъчно свежа, достатъчно красива или с достатъчно гъста коса, а защото сериозното й и малко замечтано излъчване не ни убеждава, че L’Oréal Professionnel е нашата марка.
 

More All fashion