Следва

Дизайн за вдъхновение: Конюшнята на нашите мечти

Блаженството на студените зимни дни в рая на СПА удоволствията Riu Pravets Resort

Винаги сме били привърженици на идеята, че всеки сезон има свой собствен чар и единственото, което се иска от...

Health преди 10 години

Винаги сме били привърженици на идеята, че всеки сезон има свой собствен чар и единственото, което се иска от нас, е да го оценим и да се насладим на всичките му прелести.

Зимата може да бъде прекрасна: ароматът на червени боровинки, портокалови кори или борови иглички, които асоциираме със снежното време; пукането на съчките в запалената камина след дълъг ден по заснежените писти; снежинките по прозорците; всички онези събирания с повод и без с приятелите и семейството, които завършват с чаша вино в ръка и сладки приказки до сутринта; изкусително запечените домашни сладки, които най-после можем да приготвим без капка угризение, защото в студа сетивата ни просто мечтаят за нещо хрупкаво и вкусно.

Прекрасното настроение, дело на хубавите моменти, за съжаление лесно може да бъде помрачено от други, не така приятни черти на зимата, които са неделима част от нейния характер. Най-доброто решение, което можем да вземем, щом преценим, че не само чистачките на колата, но и настроението ни наближава точка на замръзване, е време да се поглезим подобаващо.



А какъв по-приятен, сгряващ душата и тялото начин от разтапящо СПА изкушение? Време е да направим подарък на тялото си и да релаксираме наистина качествено, надалеч от градския шум и стрес.

СПА центърът на читиризвездния оазис RIU Pravets Resort предлага такова блажено и сладко бягство, а в изобилието от процедури всеки може да открие нещо за себе си.

Терапията „Уморени крака” и частичен масаж е чудесно решение за онези от нас, чийто забързан начин на живот ги оставя изтощени и без капка сили. Комбинацията от лек пилинг на краката и охлаждаща маска, последвани от отпускащ противооточен масаж, масаж на гърба и масажна яка е идеален начин да забравим за всички ангажименти и да накараме съзнанието си да потъне в блаженство.



За всички ценители на пленителните аромати и божествено гладка кожа е Ексфолиращата и енергизираща терапия с портокал. След подобна ободряваща и наситена с аромат процедура, гарантирано ще съхраним свежестта си чак до пролетта, а тялото ни ще ни се отблагодари с неустоимо кадифена кожа.

Любителите на виното и Трифон Зарезан ще се радват да научат за Винената терапия, придружена от чаша вино, специален комплимент за клиентите на СПА центъра. Процедурата започва с нежен пилинг, следват маска и масаж на цялото тяло с продукти с екстракт от гроздови семена. Освен благотворните ефекти върху душевното ни състояние, за терапията е характерно силно антиоксидантно и подхранващо действие, което гарантирано ще пречисти ума и организма ни и ще ни накара да се чувстваме заредени и отпочинали.



Единственото, което ни дели от цялото това съвсем достъпно зимно блаженство, е едно обаждане, с което да направим резервация за Рая, наречен RIU Pravets Resort.
 

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.