Следва

Удоволствието да споделиш - Любовен SPA уикенд в Riu Pravets Resort

Анджелина Джоли мина на антични зърнени култури

Анджелина Джоли залагала в менюто си основно на антични зърнени култури, защото смята, че са страшно полезни за кожата й, разкри близък до звездата източник пред National Enquirer...

Health преди 10 години

Анджелина Джоли залагала в менюто си основно на антични зърнени култури, защото смята, че са страшно полезни за кожата й, разкри близък до звездата източник пред National Enquirer.

Актрисата консумирала в големи дози жито, семена от чиа, лимец, елда и киноа, като твърди, че те ѝ помагат да бъде здрава и тонизирана и в тях има хранителни вещества, които не намира в други продукти.

„Анджи винаги е била фен на здравословните зърна и семена, но напоследък тя ги приема на друго ниво. Джоли хапва продукти, направени от антични зърна и постоянно хвали техните ползи за здравето. Тя твърди, че не може да си набави тези хранителни вещества по никакъв друг начин и че те правят чудеса с кожата й.“



Слабата фигура на Джоли напоследък често е повод за коментар. Някои медии твърдяха, че тя е анорексичка и дори тежко болна. Говореше се, че тя поема не повече от 600 калории на ден.

"Анджелина е известна с това, че започва деня си с една супена лъжица кокосово масло и шепа зърна. Тревожното е, че тя е толкова заета, че често забравя да яде. Понякога тя пропуска обяда изобщо или просто взима няколко бадема или желирани мечета, докато е в движение, или пие протеинов шейк. Вечерята ѝ пък се състои от немазна пържола и чаша червено вино“, опроверга преди време слуховете за болеста й близък нейн приятел.

 

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.