Следва

Тенденции в косите

Цвят за тен - Colour Collеctions Max Factor

За летния загар изборът на червило е следният - колкото кожата става по-тъмна, толкова имаш нужда от по-наситен цвят червило...

Beauty News преди 15 години

За летния загар изборът на червило е следният - колкото кожата става по-тъмна, толкова имаш нужда от по-наситен цвят червило, за да може то да се различи от тена на кожата.

Най-големият проблем с червилото е изборът на цвета му. И то, защото рядко подбираш това, което ти харесва да бъде подходящия нюанс за теб. Идеята на Max Factor със създаването на новата линия Colour Collections е да приключиш с покупката на неизползваеми червила и да се сдобиеш с такова, чийто цвят подхожда на тена на кожата ти.


Директор на творческия отдел на Max Factor Пат Макгрейт, както и жени по целия свят стигат до избора на най-добрите нюанси червила за различния тен.
Цветът на кожата е разделен в три групи – светъл, среден, тъмен затова и колекцията червила Colour Collections се състои от 3 мини гами, в които има по 10 топ нюанса.

Какво е предимството? В 98% от случаите благодарение на новите червила на Max Factor успяваш да избереш точния цвят, освен това покупката се превръща в забава, а устните ти са защитени и подхранени.

Colour Collections Lipstick
притежава екстракти от пупайка, алое вера, лайка, зелен чай и невен, масло от шея и от жожоба, както и Витамин Е.

Цена: 13.80 лв в по-добрите парфюмерии.


More from View Sofia

More Beauty News