Следва

Обичта на известните: Джони Деп и Амбър Хърд на премиерата на "Три дни, за да убиеш"

Бионсе и Джей Зи - влюбени и прекрасни в Доминикана

Предният месец беше за Бионсе и Джей Зи доста напрегнат: изявата на певицата на...

People of art преди 10 години

Предният месец беше за Бионсе и Джей Зи доста напрегнат: изявата на певицата на рождения ден на Мишел Обама, дуетът й със съпруга й на церемонията Grammy-2014 и на партито на DirectTV Super Bowl. Понапрегнаха нещата и слуховете за романа на звездата с президента на САЩ. Затова и двойката грабна първата възможност за отдих и бягство от стреса и отиде на почивка в Доминикана.

Певицата пусна в социалните мрежи свежи фотоси от пребиваването им, от които е видно, че двамата този път са оставили дъщеричката си Блу Айви вкъщи и са сами, влюбени и прекрасни.

Таблоидите на запад съобщават, че освен тоталния релакс на плажа по къс топ и копринени гащи за нея и къси панталони и най-проста тениска за него, двойката не пропуска да се изкефи и на нощните забавления. Една от вечерите Бионсе и Джей Зи са се забавлявали до зори в скъп нощен клуб в Санто Доминго заедно с голяма група приятели. По думите на свидетели, за безопасността на звездите във въпросната нощ са се грижили няколко охранители, дискретно завардили заведението отвътре.






 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра