Следва

Пролетна салата с авокадо

Седмичен ХОРОСКОП - 17 - 23 февруари

Великолепни и на 18, и на 48, колкото ще навърши на 20 февруари, четвъртък, супермоделът Синди Крауфорд...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 17.02-23.02.2014 г.

В известен смисъл, предстоящата седмица се оказва знакова, откривайки дълъг период на кулминация на мощната напрегната фигура тао-квадрат, съставена от бавните външните планети - Юпитер в Рак, Уран в Овен и Плутон в Козирог. Няма да забравим и за другите планети в Слънчевата система, които не веднъж ще усилят разрушителния резонанс на тази конфигурация, в първата половина на 2014-та година. Най-забележимите кулминации на напрежението ще станат периодите в началото и в края на март и по-специално - втората половина на април.

Първи идва квадратът (90°) Юпитер -Уран, който в настоящата седмица и в бъдеще, до голяма степен ще определя общото състояние на биосферата. Засега към него няма силни аспекти, освен аспектите на Луната във вторник и негативният аспект на Меркурий със Сатурн, действието, на който ще се усеща и в сряда - скованост и безпокойство, при общуването с близки хора, приятели и роднини. Желателно е всеки да планира своя график през тези дни, така че комуникациите да са сведени до минимум. Това също е неблагоприятен момент за преговори, споразумения и договори.

Във вторник вечер Слънцето преминава в Риби, отваряйки възможността за дълбока интуиция, която може да предотврати нежеланите последствия от необмислени действия, извършени през предходния месец. Като цяло благоприятното време за коригиране на грешки ще продължи до края на февруари и се препоръчва да се използва максимално, тъй като с началото на март, тази възможност ще стане много по-трудно достъпна.
Останалата част от седмицата не е забележима с космически събития и трябва да премине спокойно. Може да се отбележи, благоприятния за финансово планиране петък и малко претоварения с дребни битовизми съботен ден.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Нестандартни ситуации!

Тази седмица може да те постави пред нестандартни ситуации, които да те затруднят и да блокират усилията ти. През този период е малко вероятно да вземеш правилно решение по въпроси, изискващи творчески подход, както и свързани с финанси. Може да се усложни общуването с приятели. Не бързай да подновяваш отношения с хора, с които дълго време си бил в конфликт. Почивните дни са подходящи за духовни практики и водни процедури. Сега е добро време за посещение на минерален извор или сауна.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Конфликти!


Може рязко да се влошат партньорските отношения. Възможно е да попаднеш в конфликтни ситуации, с които вече си се сблъсквал. Това не е най-доброто време за професионалната дейност, за водене на преговори и контакти с влиятелни хора. Най-напрегнатият ден е сряда. През втората половина на седмицата, особено през почивните дни, може да се запознаеш с нови приятели, да срещнеш съмишленици. Сега може да посещаваш клубове по интереси, да се занимаваш с обществена дейност.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Интелектуални затруднения!


При Близнаците може да възникнат затруднения в ученето и други форми на интелектуална дейност. Например, ще ти бъде по-трудно да се съсредоточиш върху предмета на обучение, да запомняш чужди думи или термини. Също така, може да почувстваш, че не успяваш в изпълнението на планираните проекти. Препоръчително е да отложиш най-важните неща за втората половина на седмицата, тъй като това е по-хармоничен период. През уикенда си струва да посетиш някое събитие: например, изложба, презентация или концерт. Опитай се да бъдеш в центъра на провеждащите се събития.

РАК 22.06 – 23.07

Търси нови подходи!


През тази седмица, влюбените може да се изправят пред трудности в отношенията. Например, може да почувстваш, че разбирателството е изчезнало, а интимният живот е загубил своята интензивност и страст. Ако се опитваш да разбереш ситуацията, колкото се може по-обективно, ще можеш да направиш верни изводи, които ще ти позволят да преодолееш трудностите. Това е добър момент да потърсиш нови подходи в отношенията. Събота и неделя са благоприятни дни за духовни практики и разширяване на кръгозора. Може да се заинтересуваш от философски и религиозни теми.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Преценявай обективно!


Събитията през седмицата може да се тълкуват двусмислено. Ще се появи желание за действие, ще се увеличи броя на събитията и хората в живота ти. Въпреки това, не си струва да се радваш веднага. Препоръчително е обективно да преценяваш накъде те водят промените. Възможно е, движението да не бъде напред, а назад. Възможни са проблеми в партньорските отношения. С цел да се избегнат негативните ситуации, не прибързвай с взимането на важни решения. Непременно ги обсъди с хората, които ще бъдат засегнати. В събота и неделя ще се увеличи твоята чувственост и сексуалност, което може да стане основа за хармонизиране на отношенията в двойката.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Планирай!


Препоръчително е Девите добре да планират своите дела. Безпорядъкът на работното място и у дома ще се отрази негативно върху здравето. Сега не трябва да си поставяш прекалено амбициозни цели. Движейки се в една посока, макар и бавно, в крайна сметка ще стигнеш по-бързо до финала, отколкото ако тичаш насам-натам с надеждата за бърз успех. Това е един доста труден период за отношенията с околните хора. Сега е най-добре да разчиташ на собствените си сили. Уикенда ще премине в хармония и любов.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Работа!


Везните ще имат много работа. И по време на работа, и у дома и във всички дела, с които се занимават, животът ще им напомня за ежедневните задължения. Просто няма да знаеш с какво да се захванеш най-напред. Затова е добре да не планираш за тази седмица не нищо ново - работа и без това ще имаш предостатъчно. Също така, ще трябва да обърнеш внимание и на здравето си. Тялото също е "работен инструмент", както оръдията на труда, които използваш и за него трябва да се погрижиш на първо място. Тъй като най-комфортно ще ти бъде вкъщи, престоят у дома ще се превърне в един добър начин да се отпуснеш след напрежението в работата. Активният отдих извън дома, развлекателните мероприятия и ярките впечатления, остави за другата седмица.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Въздържай се от конфликти!


Мнозина Скорпиони през тази седмица няма да искат да говорят пред близки и роднини за своите действия и мотиви на поведение. За свободните от задължения седмицата ще премине без усложнения. На обвързаните в семейни връзки ще им бъде трудно да взимат собствени решения, а действията им ще се възприемат негативно от роднините. Постарай се да се въздържаш от изясняване на отношения и да не предприемаш нищо сам. Това е изключително неблагоприятна седмица за започване на ремонтни работи в къщи. Събота и неделя може да прекараш забавно и безгрижно, посвещавайки свободното си време на творчество и отдих .

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Внимание в личен план!


Стрелците трябва да бъдат по-внимателни в личния си живот. За съжаление, сега в пълна сила се разкрива негативната страна на Уран. Той дава непредсказуемост в действията, странни, нелогични обрати в личния живот, необмислени връзки, изневери, нежелание от страна на партньора да поеме отговорност. Новите познати може да те поразят с харизмата си, но заедно с нея ще върви странен характер и психическа нестабилност. Най-лошото от всичко е, че или партньорите на Стрелеца или самият Стрелец, или и двамата ще действат с най-добри намерения и ще им се струва, че техните действия носят щастие и късмет. Но това е погрешното чувство. Прекомерната оригиналност и свободолюбие няма да доведат ди нищо добро.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Опасни заблуди!


Козирозите сега са очарователни, съблазнителни и надарени с особен сексуален чар. Това е една добра седмица, за да спечелиш разположението на хората. Но сериозни ангажименти сега не приемай. Всякакви партньорски отношения и по-специално - брак ще изглеждат привлекателни на външен вид, но в действителност няма да бъдат такива. Освен това трябва да говориш много внимателно с другите за личния си живот – има риск да се сблъскаш с осъждане и клюки. При партньора нещата също няма да вървят много добре, той е изправен пред загубата на репутация. Ще прави това, което му изглежда необходимо и полезно, но в крайна сметка може да среща разочарование и загуби.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Съмнение и неувереност!

За Водолеите настъпва период на съмнение. Възможно е да срещнеш пречки, които да предизвикат несигурност и неувереност в себе си и своите способности. Опитай се да подходиш позитивно към възникващите трудности, спокойно и обективно да анализираш собственото си поведение. Подобен анализ ще ти помогне да преразгледаш позициите си по някои въпроси. Най-проблемна може да стане темата за кариерата и взаимоотношенията с влиятелни хора. През уикенда се препоръчва да се отдадеш на пазаруване.

РИБИ 20.02 – 20.03

Внимавай с желанията!

Седмицата насърчава Рибите да водят активен начин на живот. Това се отнася особено за тези, които са предразположени към депресии. Усамотяването може да провокира психологически комплекси и фобии. Възможно е в теб да се появи желание нещо да разследваш, да получиш достъп до скрита информация, да заобиколиш закона. Трябва да внимаваш с такива желания, в противен случай трудно ще избегнеш конфликта с властите. През уикенда е препоръчително да посетиш фитнес-клуб или образователни курсове.

Великолепни и на 18, и на 48, колкото ще навърши на 20 февруари, четвъртък, супермоделът Синди Крауфорд, нейното лице, нейното тяло, нейната коса, нейната бенка ще бъдат блян на всяко поколение. 

Зодия Риби, щастливо омъжена с две прекрасни деца, Крауфорд продължава да предизвиква възторга ни на всяка корица, сесия или обикновен папарашка кадър. Просто защото тази жена е върхът!

 

More Astro