Следва

Седмица на висшата мода в Париж: Christian Dior Haute Couture, пролет 2016

We love: Рекламната кампания на Giorgio Armani - New Normal

Джорджо Армани продължава своята много симпатична нам инициатива, в която по свой, елегантен начин, ни...

All fashion преди 7 години

Джорджо Армани продължава своята много симпатична нам инициатива, в която по свой, елегантен начин, ни призовава да се "обличаме нормално". Героините във втората рекламна кампания на неговата линия New Normal, наистина са топ модели, но всички те изглеждат прекрасно, стилизирани в максимално естествен вид.

Ева Херцигова и Надя Ауерман, вече може би не така известни като Синди и Наоми, защото не се появяват толкова често в потока от фешън новини и разнообразни сесии, но през 90-те - тотални мега звезди. Същото се отнася и за Стела Тенант и Ясмин Ле Бон. Най-младата от тази четворка е на 42, а най-голямата - на 51, но до една изглеждат просто прекрасно и максимално естествено. Именно тази тяхна нежна, естествена, истинска красота запечатва за снимките за кампанията New Normal Питър Линдберг, големият майстор на черно-бялата фотография.

С четирите момичета Джорджо Армани, по собствените му думи, работи в различните години назад, включително на почти всяко ревю през 90-те, а Стела Тенант и Надя Ауерман вече са снимали предишни рекламни кампании. Така че лекият носталгичен привкус на цялата идея само придава допълнително очарование, достатъчно е да се загледаме и да си спомним...
Ясмин Ле Бон, Ева Херцигова, Надя Ауерман, Стела Тенант


 

More All fashion