Следва

Защитникът на галактиката Любо Киров е жури в „Големите надежди“

Instagram пикантерии: Кара и Мишел на почивка, Лорди и Тейлър Суифт преоткриват женското приятелство

Кара Делевин реши да си вземе заслужена почивка от натоварения график по време на...

People of art преди 10 години

Кара Делевин реши да си вземе заслужена почивка от натоварения график по време на модните седмици и се отдаде на ваканционна идилия в компанията на бунтарката Мишел Родригес. Двойката, която разбуни духовете още в началото на Януари, появявайки се заедно на баскетболен мач, се усамоти на тропическо райско кътче. Мишел първа се похвали като публикува своя снимка, докато медитира гола, с думите: „Сладко бягство от шумния град. Не ми липсва изобщо, въпреки че комарите тук са истински убийци. Влюбена съм в спокойствието и тишината”. Кара не остана по-назад от половинката си и публикува два кадъра в Instagram профила си, на които можем да я видим както със шнорхел, готова за потапяне, така и само по долнище и чорапи.


Кара Делевин


Мишел Родригес

Малко по-рано този месец Родригес призна пред британски вестник, че тя и моделката имат повече от чисто приятелски взаимоотношения: „Всичко е наред. Тя е много готина. Когато започнахме да излизаме, си мислех, че си прекарваме страхотно заедно. Но, да знаете, никак не е лесна. Не би ви се искало да се карате с нея, повярвайте ми!”, добавя Мишел.



Новозеландската поп сензанция Лорди пък отскоро може да бъде забелязана все по-често в компанията на друга своя колежка от музикалния бизнес. Двете с Тейлър Суифт споделиха сладурски снимки през уикенда, на които се вижда как се наслаждават на компанията си на плажа. „Боси крака по плажа в Събота”, гласи заглавието на един от свежите кадри, а двете певици демонстрират чуден кажуъл стил: ризи от деним и шорти с висока талия в черно за Тейлър, срещу плисирана пола около коляното за Лорди. Плюс два страхотни чифта слънчеви очила с леко ретро привкус, разбира се.


Лорди и Тейлър Суифт

Лорди се отдаде и на вкусна закуска заедно със звездата от сериала „Момчетата от Медисън авеню”, Киернан Шипка в Ел Ей, а малко по-късно към тях се присъедини друга филмова надежда, Аманда Стенбърг, станала известна с ролята си на Ру в първата част на „Игрите на глада”.

Докато се чудеха какво да си изберат от менюто, трите приятелки не пропуснаха да щракнат селфи за любимата социална мрежа, а малко по-късно Лорди отново се срещна с Тейлър за сесия от любимото на всички момичета занимание: шопинг!


Лорди, Тейлър Суифт и Киернан Шипка

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра