Следва

Street Style вдъхновения: PFW есен-зима 2014/15 - Най-доброто

Каталогът на дебютната колекция на Никола Гескиер за Louis Vuitton

Ревюто на дебютната колекция на Никола Жескиер за Louis Vuitton мина едва преди няколко часа, но...

All fashion преди 10 години

Ревюто на дебютната колекция на Никола Гескиер за Louis Vuitton мина едва преди няколко часа, но екипът на френската модна къща вече публикува каталога на колекцията, сниман от Юрген Телер.

Лукбукът на най-очакваната колекция на сезона е заснета от фотографа още по време на подготовката на дефилето - такава оперативност в света на модата се среща рядко. Каталогът е наречен Dozen Girls ("Дузина момичета"), и се състои от наистина точно дванайсет съчетания: под всяка снимка са изброени нещата, в които са облечени момичетата, както и точният им състав. Телер е автор и на снимките на първата колекция аксесоари Louis Vuitton, създадена под ръководството на Никола Гескиер.

Иначе е любопитно, че макар че Юрген Телер работи в продължение на 15 години рамо до рамо с Марк Джейкъбс, предишният креативен директор на модната къща, до този момент рекламните кампании на Louis Vuitton винаги са снимани от други фотографи. Никола Гескиер напълно обновява линията pret-a-porter и аксесоарите, в които вече се чувства стила не на разказвача Марк, а на дизайнера Жескиер. Но в някои неща, както и видно, приемствеността все пак е налице.
 

More All fashion