Следва

Мощна инвазия от бъдещето разтърси зала Христо Ботев

Първи звездни танци в новия сезон на Dancing Stars

Пищното откриване на бляскавото шоу в телевизионния ефир беше съпроводено със страхотна изненада. За първи...

Events преди 10 години

Пищното откриване на бляскавото шоу в телевизионния ефир беше съпроводено със страхотна изненада. За първи път в историята на предаването професионалните танцьори бяха придружени на сцената не от своите звездни половинки, а от водещите и част от журито. В шеметната хореография се включиха Маги Желязкова, Калин Сърменов и Алекс Сърчаджиева, както и съдиите Илиана Раева, Алфредо Торес и невероятната Галена Великова.

Маги Желязкова подлуди публиката, качвайки се върху катедрата на журито и изпълнявайки сложна поддръжка под звуците на вечния хит "I'm so excited".


Ути Бъчваров


Михаела Филева


Мика Стоичкова

Ути Бъчваров
и Елена откриха вечерта с ча-ча-ча, последвани от Михаела Филева и Светльо с куикстеп. Енчо, заедно с Петя направиха „хитра композиция” на ча-ча-ча, с която да покажат своя артистизъм, коментира Илиана Раева. Нана вдъхнови публиката и представи фокстрот със своя партньор Миро под овациите на своя съпруг, който имал желанието „да си гледа мача на спокойствие, докато тя танцува”. Журито похвали нейния дух и сила, които демонстрира на сцената на Dancing Stars и оцени Нана високо. Мика излезе от сянката на баща си и завладя публиката с ча-ча-ча. В залата бе приятелят й Иво Аръков, който сподели, че Мика репетира дори нощем с него своя танц, защото е перфекционист. Веднага след нейното изпълнение той се втурна към бекстейджа да целуна своята любима и да я поздрави. Мариан Кюрпанов показа красиво изпълнение с Михаела и превърна сцената в романтична приказка.


Албена Михова


Милко Калайджиев

„Всеки се излага според възможностите си” – така Албена Михова стъпи на сцената, но след своя танц обърна очакванията на всички с безупречната си техника на ча-ча-ча и се оказа един от фаворитите на журито. Тома и синът й я аплодираха и стискаха палци в публиката. Веселият Милко, заедно със своята изключително чаровна партньорка Петя, завършиха своя фокстрот с усмивка, въпреки че вотът на журито им отреди последното място.


Елена


Дарин Ангелов


Вензи


Нели Атанасова

Екзотична и красива – така Илиана Раева определи Елена и я посочи за един от фаворитите в шоуто. Заедно със своя партньор Деан тя представи ча-ча-ча под звуците на Cee Lo Green и Forget You. Дарин Ангелов се представи с красив куикстеп, който го изстреля на първото място по точки от журито. В него живее латино танцьор – а именно във Вензи, който се страхуваше от всичко в танците, но успя да разкърши дансинга. Нели Атанасова показа класа и стил за своя танц с Наско – фокстрот.


Антон Касабов

Холивудски завършек на вечерта поставиха каскадьорът от Лос Анджелис Антон Касабов и миналогодишната шампионка Дорина. Артистизъм, страст и невероятна емоция изпълни залата по време на тяхното изпълнение.

Кой ще отпадне в четвъртък вечер ще реши публиката. Зрителите могат да гласуват за всеки един участник и да му дадат шанс да остане в танцувалното шоу.

Dancing Stars 2014 – всеки вторник и четвъртък от 20.00 часа по Нова.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?