Следва

Фотографска изложба на Ивайло Петров

Най-накрая звезда и за Кейт Уинслет

Въпреки, че през годините Кейт е заслужавала много пъти да бъде удостоена със звезда на Алеята на славата в Холивуд, едва вчера тя се сдоби с нея...

People of art преди 10 години

Въпреки, че през годините Кейт е заслужавала много пъти да бъде удостоена със звезда на Алеята на славата в Холивуд, едва вчера тя се сдоби с нея.

Актрисата, чието име ще бъде запомнено с участието й в „Титаник“, както и с редица престижни награди, получи златна звезда номер 2520 пред погледа на тълпа от фенове, които бяха дошли на събитието, независимо от земетресението с магнитуд 4,4 по Рихтер, ударило Южна Калифорния същата сутрин. „Аз съм напълно поразена от броя на хората, които са тук днес“, сподели развълнуваната актриса.

Всъщност това е първата публична изява на актрисата след раждането на нейния син само преди три месеца. Звездата бе избрала да облече елегантна черна рокля, която подчертаваше извивките ѝ.



More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра