Следва

Мишел Уилямс дебютира на Бродуей със спектакъла "Кабаре"

Камен Донев и Оркестърчи пеят Любими песни като "бунт срещу чалгата"

След премиерното участие на Камен Донев и Оркестърчи през декември 2013-та година, веселбата продължава и през пролетния месец...

Culture преди 10 години

След премиерното участие на Камен Донев и Оркестърчи през декември 2013-та година, веселбата продължава и през пролетния месец. Тази сряда, 26-ти март, на сцената отново ще се качат страхотните музиканти и любимият актьор на малки и големи Камен Донев.

„Бунт срещу чалгата“ или емблематични български песни ще се реят от най-добрата лайв сцена. Начало на концерта 20.00 часа!

На сцената участие ще вземат музкантите Дани Милев (китара), Люси Стойнев (цигулка), Атанас Душилов (клавир), Кирил Добрев (перкусии), Юрий Божинов (бас), Милена Караджова (вокал), Христина Белева (вокал, гъдулка), великият Камен Донев и специални гости за вечерта.

Проектът „Оркестърчи“ е по съвместна идея на Камен Донев и ръководителя на група „Булгара“ Кирил Добрев. Общата им цел е да се акцентира върху родния фолклор в най-чистата му форма.

Билети: на предварителна продажба в мрежата на eventim.bg 20 лева, ВИП 30 лева, на място 20 лева.

More from View Sofia

More Culture

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.