Следва

Комедийна битка в София

Гуинет Полтроу и Крис Мартин се разделят след 10 години брак

Това обяви лично актрисата в собствения си сайт Goop в откровена публикация озаглавена "Съзнателна раздяла"...

 

People of art преди 10 години

Носителката на Оскар Гуинет Полтроу и съпругът й Крис Мартин се разделят след 10 години брак. Това обяви лично актрисата в собствения си сайт Goop в откровена публикация озаглавена "Съзнателна раздяла". В нея пише още:

"С изпълнени с тъга сърца решихме да се разделим. Повече от година работихме върху по-доброто си бъдеще, понякога задено, понякога разделени, за да видим какво може да се случи между нас, но стигнахме до заключението, че докато продължаваме много да се обичаме, ще останем разделени. Въпреки това, винаги ще продължим да бъдем семейство и по много начини сега сме по-близки, отколкото някога сме били. Първо и най-важно, ние сме родители на две прекрасни деца и ще ви помолим да уважите тяхното и наше лично пространство в тези трудни за нас времена..."

Станаясно, че двойката е заминала за Бахамите заедно с децата си преди съобщението да бъде публикувано на сайта на Гуинет. То е подписано "С любов: Гуинет и Крис".


Гуинет и Крис изглеждаха щастливи заедно през януари на церемонията по връчването на наградите Златен Глобус, където музикантът беше номиниран за "Най-добра оригинална песен" за "Aтлас" и "Игри на глада"



Гуинет и Крис, които се ожениха през 2003 г. на тайна церемония в Мексико, винаги са страняли от светския шум. През всички години от връзката им двамата се опитваха да пазят взаимоотношенията си далеч от медийния шум.

Двойката беше забелязана последно заедно през януари, когато двамата изглеждаха като влюбени тийнейджъри, които се кикотеха непрекъснато по време на 71-вите годишни награди Златен глобус.



41-годишната Полтроу и 37-годишният вокалист на "Coldplay" имат две деца - Епъл на 9 г и Моузес на 7 г., а тяхната раздяла с се очертава като най-цивилизованата в Холивуд. Освен, че двамата отлетяха заедно за Бахамите с децата си, Крис дори е купил специален подарък за съпругата си, за да отбележи новия етап в живота им.




 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра