Следва

Убиха Джаро! Най-запомнящите се моменти на героя в снимки

През седмицата ще видим ОЩЕ...

Носителят на „Оскар“ Ръсел Кроул е звездата в епичния екшън „Ной“, мъж избран от Бог за велико дело, преди апокалиптичен потоп да разруши света...

Culture преди 10 години

"Безумна любов"

Кога: 31 март
Къде: В кината

Актьорите: Алекс Петифър, Габриела Уайлд, Брус Грийнууд, Джоли Ричардсън, Робърт Патри

Режисьорът: Шейна Фесте

Сюжетът: "Безумна любов" разказва историята на затворената в себе си абитуриентка Джейд и нейния приятел с приключенски дух и тъмно минало. Бащата на Джейд твърдо се противопоставя на страстната връзка, но семейните дискусии и ограничения не са в състояние да променят нещата и съвсем скоро младото момиче се сбогува с невинното си минало и отваря нова страница не само в своя живот, но и в живота на най-близките си хора.



"Завръщането на първия отмъстител"

Кога: 3 април
Къде: В кината

Актьорите:
 Крис Евънс, Скарлет Йохансон, Самюел Л. Джаксън, Себастиан Стан, Коби Смълдерс, Робърт Редфорд, Хейли Атуел, Тоби Джоунс, Франк Грило, Калън Малви, Максимилиано Ернандес, Антъни Маки

Режисьорът: Джо Русо, Антъни Русо, Джо Джонстън

Сюжетът: След катастрофалните събития в Ню Йорк с Отмъстителите, Завръщането на първия отмъстител на Марвел заварва Стив Роджърс, известен още като Капитан Америка, да си живее кротко във Вашингтон в опит да се приспособи към съвременния свят.

Но когато негов колега от ЩИТ е подложен на атака, Стив е забъркан в паяжина от интриги, които заплашват да изложат света на риск. Капитан Америка се обединява с Черната вдовица и полага усилия да изобличи разрастващия се заговор, докато в същото време постоянно му се налага да се отбранява от професионални убийци, изпратени да му запушат устата.
Когато се разкрива целият мащаб на пъкления заговор, Капитан Америка и Черната вдовица привличат на своя страна млад съюзник – Сокола. Ала много скоро те се озовават срещу неочакван и страховит враг – Зимния войник.

"300: Възходът на една империя"

Кога: 31 март
Къде: В кината

Актьорите: Калан Мълви, Скот Бърн, Дейвид Уенам, Андрю Тиернън, Лена Хийди, Джейми Блекли, Родриго Санторо, Ева Грийн, Джак О'Конъл

Режисьорът:
Ноам Мъро

Сюжетът: В „300: Възходът на една империя” гръцкият генерал Темистокъл, в опита си да обедини всички гърци, се изправя срещу огромната персийска армия, водена от обожествения Ксеркс и Артемизия, отмъстителната предводителка на персийския флот


 

Holiday Heroes-Bazar. Bg

Кога: 6 април
Къде: бар „Caldo”

Holiday Heroes и BazArt.bg Ви канят на едно неделно пътешествие до страната на ръчно изработените бижута и талантливите български творци.

Уникалните творения на 13 от най-сръчните “handmade” магьосници ще бъдат показани, а при закупуването на всяко едно, Вие ще подпомогнете случването на каузата на Holiday Heroes.

50% от продажбите от събитието ще бъдат дарени на благотворителната кампания, която цели да зарадва с хранителни продукти 5000 български семейства за Великден!



Още за събитията от седмицата може да четете тук

More from View Sofia

More Culture

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.