Следва

Музеят на Кристиан Диор показва фотоархивите на дома за 60-годишния юбилей

Мистерията около откраднатата самоличност на Халачев продължава в новия епизод на „Фамилията”

В новия епизод на „Фамилията” на 8 април от 21:30 часа, Лора и Стефан ще намерят нов начин да провокират Халачев - ще го накарат да се присъедини към листата на партията на Арнаудов...

Events преди 10 години

В новия епизод на „Фамилията” на 8 април от 21:30 часа, Лора и Стефан ще намерят нов начин да провокират Халачев - ще го накарат да се присъедини към листата на партията на Арнаудов. За тази цел, обаче, Лора ще трябва убеди Борис, които бързо се съгласява. Единственото му условие е да не проучват проучване на миналото на Андрей. Въпреки забраната Лора ще направи подробно разследване около самоличността на Халачев и ще стигне до ново изненадващо доказателство.

Междувременно Стефан попада на друга следа, която разкрива истината за миналото на Халачев. Става ясно коя е клиниката, в която Андрей си е направил операция, а лекарят повдига завесата защо това се е случило.

В продължение на войната с Фотев, Борис ще се срещне с главния прокурор като ще поиска дребна услуга. Реакцията на прокурор Горанов няма да се хареса на Борис и той ще нареди на Тони, Стефан и Лора да намерят компрометиращи доказателство срещу него. Дали ще открият някакви негови пороци или ще трябва да фалшифицират скандал ще стане ясно в епизода утре вечер.

Виктор прави изненадващ обрат в поведението си спрямо Диана и започва да се държи с нея гальовно и извинително. Виктор кани вече бившата си съпруга на среща в бар, но преди тя да се появи той се напива. Признанията, които прави, истински учудват Диана, но тя няма нищо против да му прости и да се присъедини в битката срещу Борис. Дали Виктор е искрен в думите си и какво ще прекрати примирието между бившите съпрузи ще стане ясно в следващия епизод.

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.