Следва

Бойка Велкова и Теодосий Спасов: Заедно сме от 26 години, въпреки жълтата преса!

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Отново е четвъртък и отново е време за Action! Премиерите, които ви очакват, или които вие очаквате са тук...

Movies & TV преди 10 години

Отново е четвъртък и отново е време за Action! Премиерите, които ви очакват, или които вие очаквате са тук. Нека да е лято, нека да е време за кино и най-вече за добро настроение и усмивки. 

Ето и новите предложения тази седмица:

"Готвачът" ("Chef")

Актьорите:  Оливър Плат, Ейми Седарис, Боби Канавал, Джон Легуизамо, Дъстин Хофман, София Вергара, Скарлет Йохансон, Робърт Дауни-мл., Джон Фавро, Гари Шейдлинг

Режисьорът:  Джон Фавро

Сюжетът: Създателя на “Железният човек” Джон Фавро режисира и изпълнява главната роля в забавната комедия “Готвачът”. Негови екранни партньори са актьорите Дъстин Хофман, Робърт Дауни, Скарлет Джохансън, София Вергара и Оливър Плат.

Фавро се превъплъщава в образа на талантливия готвач от Маями Карл Каспър, който въпреки силното си желание не успява да отвори мечтания си ресторант в Лос Анджелес. След провала в Ел Ей той се завръща отново в слънчевия Маями и започва да изкарва прехраната си с помощта на хранителен камион, който носи името “El Jefe Cubanos”.

Едновременно с това Карл прави всичко възможно за да се събере отново със своята бивша съпруга (София Вергара) и да спечели доверието на останалите членове от семейство си.

Премиерата: 9 май (световна)









"A Night In Old Mexico"

Актьорите: Робърт Дювал, Джеръми Ървайн, Джим Парак, Анджи Сепида, Луис Тосар, Хоакин Косио

Режисьорът: Емилио Арагон

Сюжетът: „A Night In Old Mexico” разказва за един тексаски собственик на ранчо, който решава да се сближи със своя внук. Двамата яхват Кадилака и се запиляват към Мексико. В пътешествието се намесват няколко „п”-та – пачки, пиячка, пушкала и… мацки, при все че на дъртият мискинин май му е време да се пенсионира.

Премиерата: 16 май 2014









"Господарка на злото" ("Maleficent")

Актьорите: Анджелина Жоли,  Ел Фанинг, Сам Райли, Джуно Темпъл, Шарлто Копли, Лесли Манвил, Имелда,  Стаунтън, Миранда Ричардсън

Режисьорът: Робърт Стромбърг

Сюжетът: „Maleficent” е неразказаната история на най-прочутата злодейка от филма на Disney „Спящата красавица”, познат на света от далечната 1959 година. Красивата и чистосърдечна млада жена израства в мирно горско кралство и животът й прилича на идилия, докато един ден армия от нашественици заплашва хармонията в нейния свят. Злодеида става най-яростния защитник на родната си земя, но е застигната от безскрупулно предателство и тогава чистото й сърце се превръща в камък. В желанието си да отмъсти, Злодеида води жестока битка с наследника на краля-завоевател и проклина новородената му дъщеря Аврора. Детето расте и постепенно Злодеида осъзнава, че именно младата принцеса държи ключа към мира в кралството и може би към истинското щастие на чародейката…

Премиерата: 30 май 2014







"Venus In Fur"

Актьорите: Матийо Амалрик и Еманюел Сание

Режисьорът: Роман Полански

Сюжетът: „Venus In Fur” е базиран на пиесата на Дейвид Айвс и разказва за режисьор, който е потънал в търсенето на актриса за главната роля в най-новата му постановка – адаптация на романа на Леополд Фон Захер-Мазох „Венера с кожените дрехи” (от него тръгва понятието мазохизъм). Буквално в последната минута пред режисьора се разкрива актриса („нов талант”), която е точно обраното на всичко, което е търсил – отчаяна, груба и вечно оплакваща се, но в следващите няколко часа, тя подчинява режисьора, точно както е в романа.

Премиерата: 20 юни (световна)







"Зората на планетата на маймуните" ("Dawn of the Planet of the Apes")

Актьорите: Анди Съркис, Кевин Ранкин, Тоби Кебел, Коди Смит-Макфи, Джейсън Кларк, Джуди Гриър, Гари Олдман, Кери Ръсел, Кирк Асеведо

Режисьорът:  Мат Рийвс

Сюжетът: Анди Съркис: “Нямам търпение отново да изиграя Цезар. Работата с Мат Рийвс ще бъде страхотна и ще бъде интересно да видим как Цезар се справя в света. Започваме да снимаме филма в средата на следващата година и с Мат вече проведохме много разговори относно това как искаме да подходим към Цезар и към заобикалящата го среда. Това е от тези филмови проекти по които се работи с огромно удоволствие и знаеш, че всички около теб споделят ентусиазма ти.”

Премиерата: 11 юли 2014 (България)










Виж още от днес (10 април 2014):

Всички носят: Nudist на Стюарт Уайзман

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Четиво в четвъртък: "Дълбоко в деколтето" от Ружа Лазарова


More from View Sofia

More Movies & TV