Следва

Джордж Клуни се предаде - сгоди се за приятелката си Амал Аламудин

През седмицата ще видим ОЩЕ...

В „Камбанка и феята пират“ своенравната и умна фея пазителка на вълшебния прашец Зарина е запленена от невероятните възможности на драгоценния син елфски прашец...

Culture преди 9 години

"Камбанка и феята пират"

Кога: 2май
Къде: В кината

Актьорите:
българско озвучаване - Марияна Димитрова, Иван Петков, Деян Ангелов, Елизабет Радева, Здрава Каменова, Лина Шишкова, Соня Костадинова, Златина Тасева, Живко Джуранов, Росен Русев, Милица Гладнишка, Стефан Сърчаджиев, Таня Михайлова

Режисьорът: Пеги Холмс

Сюжетът: В „Камбанка и феята пират“ своенравната и умна фея пазителка на вълшебния прашец Зарина е запленена от невероятните възможности на драгоценния син елфски прашец. Когато нейните щури идеи я въвличат в неприятности, тя отлита от Долината на елфите и се съюзява с пиратите на Skull Rock, които я правят свой капитан. Камбанка и нейните приказни приятели ще се впуснат в приключението на живота си, за да открият Зарина и да кръстосат мечове с бандата пирати и техния водач Джеймс, който скоро ще стане известен като Капитан Хук.
С хумор, сърдечност и епични приключения за всеки от семейството, „Камбанка и феята пират“ пуска платна, за да отведе отново зрителите в необикновения, забавен свят на феите. Режисьор на филма е Пеги Холмс, продуцент е Дженифър Маги–Кук, а изпълнителен продуцент е Джон Ласитър.





"Замръзналото кралство"

Кога: 1 май
Къде: В кината

Актьорите: Кристен Бел, Идина Менцел, Джош Гад, Джонатан Гроф; Филмът е озвучен на български език с гласовете на Веси Бонева, Надежда Панайотов, Момчил Степанов и др.

Режисьорът: Крис Бък , Дженифър Лий

Сюжетът: Пророчество е сковало едно кралство във вечна зима. Ана е безстрашна оптимистка, която обединява силите си със смелия планинец Кристоф и неговия другар – северния елен Свен. Заедно се отправят на епично пътуване, за да открият Елза, сестрата на Ана. По пътя си срещат мистични тролове, смешния снежен човек Олаф. В надпревара да спасят кралството се изправят срещу суровите стихии.


 



"Превъзходство"

Кога: 28 април
Къде: В кината

Актьорите: Джони Деп, Ребека Хол, Морган Фрийман, Пол Бетани, Кейт Мара

Режисьорът: Уоли Пфистър

Сюжетът: Уил Кастър, пионер в компютърните технологии, иска да слее съзнанието си с наскоро създаден суперкомпютър - така цели да бъде формиран невиждан общ интелект в един-единствен компютър, който ще превъзхожда всичко създадено до момента и ще промени завинаги бъдещето на човечеството.
Плановете на Уил се усложняват, когато срещу него се изправят конкурентният компютърен учен Макс и противопоставяща се на идеята компания с радикална политика.





"Престъпно предградие"

Кога: 28 април
Къде: В кината
 
Актьорите: Пол Уокър, РЗА, Давид Бел, Каталина Денис, Карло Рота

Режисьорът:  Камий Деламар

Сюжетът: Ченге под прикритие са опитва да разбие безскрупулна криминална банда, която има достъп до неутронна бомба.



Още за събитията от седмицата може да четететук

 

More from View Sofia

More Culture

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.