Следва

Три за щастие: Белослава, Рут и Миленита

БНТ излъчва музикален филм за дует "Ритон"

В петък, 2 май от 23:10 часа по БНТ1 ще бъде излъчен музикалния филм „Брак по любов”. Той е посветен на 35-годишнината на любимия на поколения българи дует „Ритон”...

Events преди 10 години

В петък, 2 май от 23:10 часа по БНТ1 ще бъде излъчен музикалния филм „Брак по любов”. Той е посветен на 35-годишнината на любимия на поколения българи дует „Ритон”. Филмът надниква зад кулисите на дългогодишния сценичен успех и нестихваща медийна популярност на Катя и Здравко. Зрителите на БНТ1 ще станат свидетели на неочаквани откровения за съвместния им живот, както на сцената, така и извън нея.

„Брак по любов” има амбицията да събере максимално личната и творческа биография на дуета и да отговори на въпроса, който най-често си задават хората : „Възможно ли е „пълното щастие”?! Откровенията на Катя и Здравко ще преминат през спомени за първата целувка, първата сценична изява, успехите и болезнената тема за отсъствието на деца в семейството. Разговорът ще продължи до равносметката за една бляскава кариера и тревожните въпроси за нейния неизбежен край.

По случай 35-годишнината, от златния фонд на БНТ ще бъдат извадени емблематични музикални изпълнения на дует „Ритон”. Любопитни случки и спомени за своите приятели Катя и Здравко ще разкажат Филип Киркоров, Кристина и Михаил Белчеви, Гала, Тончо Русев, Живко Колев, Венци Мартинов, състудентката им от консерваторията Мая Нешкова, режисьорите Ласка Минчева, Димитър Шарков и много други.

Автор на филма е Драгомир Драганов, оператор – Недялко Данов, а режисьор – Станислав Терзиев.


 

Още от днес (28 април 2014):

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 28 април - 4 май

Алесандра Амброзио и малките Аня и Ноа в сладка увеселителна комбинация

Джордж Клуни се предаде - сгоди се за приятелката си Амал Аламудин

Item of the Day -  Кой каза, че фаст фуудът и модата нямат нищо общо?

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Изборите на червения килим на кинофестивала в Пекин

И още..

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.