Следва

Бербатов стана Супермен

Клошар или световна звезда - преценете сами защо френска туристка обърка едното с Ричард Гиър

В началото на седмицата туристката-французойка Карин Гомбо се разхожда из Ню Йорк, когато се...

People of art преди 9 години

В началото на седмицата туристката-французойка Карин Гомбо се разхожда из Ню Йорк, когато се натъква на гледка, която ние тук, в София, дори не забелязваме, толкова парадоксално честа е тя през 2014, а именно мъж, ровещ в контейнера за боклук. Не разпознавайки Ричард Гиър, 42-годишната жена решава, че пред нея стои клошар и му подава парче пица.

Истината всъщност е тази: 64-годишният Гиър в момента се снима в ролята на бездомник в драмата на Орен Моверман Time Out of Mind, а туристката напълно случайно се оказва на снимачната площадка, вероятно обусловено от прословутата френска разсеяности и непукизъм. Друг въпрос е, че с перфектния си грим и очевидно напълно вживян в ролята, Ричард действително спокойно може да бъде взет за бродяга.

Гомбо разказва след случката на живота си, че разхождайки се недалеч от Централната гара с мъжа си и 15-годишния им син, изведнъж буквално пред себе си виждат човек, ровещ в кофа за смет. Карин приближава "клошаря" и човеколюбиво му предлага парче пица, което й остава след обяда в близкия ресторант Little Italy:

Той попита: "Какво има в пакета?" Опитах се да отговоря на английски, но половината фраза така или иначе изрекох на френски: "Простете, но пицата е изстинала". Той отговори: "Огромно благодаря, Бог да ви поживи".



След два дни сътрудник на хотел Salisbury Hotel й показва нейна снимка във вестник New York Post, на която Карин е увековечена редом до Ричард Гиър:

Беше вълшебно. Цялата тази история е безумна. Просто невероятно, как изобщо стана възможно да се случи.

Освен това го намирам за много привлекателен, независимо от възрастта. "Хубава жена" не е любимият ми филм, повече ми хареса "Чикаго".



Гомбо работи в туристическата индустрия. Признава, че й е крайно тежко да вижда бездомни в Ню Йорк /очевидно не е пътувала насам/:

Тъжно е, че хвърляме храна, а те си нямат нищо. Това ме разбива.

Преди да се натъкне на Гиър, мъжът на Карин снима Централна гара с камера. Семейството не разбира, че е попаднало на снимачната площадка на новия филм на Ричард:

От всички страни на станцията ходеха хора и говореха на съпруга ми да спре да снима. А то за какво било.
















More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра