Следва

Японска музикална вечер: Анджелина Джоли и Брад Пит на концерт в Лос Анджелис

3-та победа за Нети в „Като две капки вода”

Безкомпромисно добри изпълнения белязаха вечерта на лайв номер 8 на най-забавното шоу за преобразявания в ефира: „Като две капки вода“...

Events преди 9 години

Безкомпромисно добри изпълнения белязаха вечерта на лайв номер 8 на най-забавното шоу за преобразявания в ефира: „Като две капки вода“.

След оспорвано гласуване на жури и участници 10 точки спечели Стефания, но публиката отново обърна вота и крайното класиране посочи за свой фаворит Нети. Така тя стана победител на вечерта с превъплъщението си в Барбара Стрейзънд. Нети отново дари наградата си от 1000 лв. на Дома за артисти ветерани. Непосредствено след нея се нареди Стефания за образа си на Стенли и „Обсебен”, който я похвали на живо в залата. „За мен тази имитация беше най-добрата за двата сезона „Като две капки вода” – коментира Маги Халваджиян за „Аз съм 6” на 100 кила в изпълнение на Неве.



„Свикнах да те виждам като жена и много добре ти се получава”, коментира Маги за изпълнението на Иво Танев и добави, че трябва много смелост да се имитира Петя Буюклиева заради невероятния й глас.

Павел влезе в ролята на Мишел Тело и представи по много професионален начин „невзрачната” песен Ai Se Eu Te Pego. Мая Бежанска пя, сервира, летя в самолет, отсервира и танцува за Toxic на Бритни Спиърс и заслужи 5-те точки от колежката си Стефания. В дъното на класацията този път остана Деян Донков за I Feel You на Депеш Мод. Къци се нареди едно място пред него за We Are The Champions на Queen.

Специалният гост в епизода миналата вечер беше учителят по актьорско майсторство в „Като две капки вода“ - Георги Низамов. Той влезе в ролята на Джо Кокър, а изпълнението му на With A Little Help From My Friends вдигна участниците и публиката в залата на крака.



Следващият път, на 12 май в „Като две капки вода” ще видим кой ще се справи най-добре с новите си задачи от бутона на късмета. Тогава Деян ще бъде Amy Winehouse, Иво - Bruno Mars, Мая - Lisa Stansfield, Къци - The Cranberries, Павел - Tom Jones, Стефания – Kiss, Неве – Cher и Нети - Montserrat Caballé
 

Още от днес (29 април 2014):

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Тери е невинен, поне според Facebook

Жълт бутон: Бербатов стана супермен 

Роби Уилямс ще става баща отново

Вдъхновение от звездите! 20 страхотни прически, които ще искаш да имаш

Вашите хитри домашни трикове за красота!

И още...

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?