Следва

Новото парче на Рут ще зазвучи първо на покрива на КИА

Део вече иска да е баща

Део вече иска да е баща...

People of art преди 9 години

Симпатягата Део, който от няколко месеца споделя живота и апартамента си с атрактивната мулатка Марияна, е готов да поеме по пътя към бащинството, споделя шоуменът в телевизионния ефир.

"Имам сериозни намерения, напоследък си говорим за тия неща и тя е напълно готова. На 23 е, но е много по-разумна от мен".

40-годишният телевизионен водещ и певец преди време имаше сериозни проблеми с наркотиците, с които твърди, че се е преборил и които се опитва да забрави:

”Това беше отдавна. Но най-хубавото нещо за мен, е че ги спрях. Костваше ми години, усилия, време. Беше ми много тежко и заради приятелите ми, защото ги обичам всичките. Искрено се надявам тази битка да съм я спечелил" и признава, че е заменил дрогата с адреналина от сърфа, новата му лятна страст.



Марияна и Део са двойка от септември миналата година, след като се запознават на морето. За разлика от дългогодишната му приятелка Лора Караджова и следващата му изгора - танцьорката Елена, красивата брюнетка е сервитьорка и няма отношение към светските изяви.

Лора Караджова, с която бяха заедно няколко години, в момента е бременна от своя приятел, за което Део се радва искрено:

"Много се радвам за нея. Тя има специално място в моето сърце. Радвам се, че намери човека за нея. Познаваме се с Вальо, той кара ски, а аз - сноуборд. Усмихнат е и има готина енергия”, откровен е певецът и водещ.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра