Следва

Freedome2dance - един филм на Ина Сотирова, който отговаря на въпроса "Защо са забранени танците в Ню Йорк"?

Мила Кунис не издържа - бременната звезда в истерия от папараци

Сигурно й е дошло до гуша на малката бременна Мила... За да изгуби...

People of art преди 9 години

Сигурно й е дошло до гуша на малката бременна Мила... За да изгуби контрол, при евентуално достатъчната й устойчивост към папараците, предвид съдбата й на героиня от светските хроники.

Но явно идва секундата, в която и една частичка време повече не можеш да изтраеш и, зарязвайки имидж и благост, крясваш с цялата злоба и кривота на физиономията си. Защото ти е дошло до гуша.

Разбираме Мила Кунис, сигурно е кошмар пред портата ти денонощно да са изтъпанени репортери, макар да си даваш вид, че не ги забелязваш.

И ето че вчера се случи това, че нервите на младата актриса просто не издържаха. Холивудската звезда заедно с годеника си Аштън Къчър излиза на разходка с домашните любимци, обещаваща да се окаже приятно време на усамотение и близост с възлюбения. Уви, не се случва така.



Пред вратата на звездите вече дават караул фотографи, които Кунис забелязва веднага - между актрисата и представителите на пресата се завързва словесна престрелка, в хода на която на Къчър дори са налага да успокоява приятелката си .

Така е то! Не е хубаво да тормозиш бременна жена, хормоните са работа, с която шега не бива! А че определено е тежка царската корона, е факт, който звездите не само научават отрано, а и затвърждават с всеки изминал ден. Просто двете неща - папараци и слава, за добро или лошо, са като двете страни на една монета.









More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра