Следва

Звезди на червения килим - кой какво облече в първата вечер на Кан

Дейвид Бекъм и H&M отпразнуваха дебюта на колекцията бански костюми в Лондон

Дейвид Бекъм бе домакин на ексклузивно парти в Лондон вчера. Събитието бе...

People of art преди 9 години

Дейвид Бекъм бе домакин на ексклузивно парти в Лондон вчера. Събитието бе посветено на представянето на специалната колекция бански костюми, а партито посрещна гостите около басейн на покрив в лондонска сграда.

Представянето на колекцията бе уважено от редица звезди, сред които певицата Ели Голдинг, актьорът Арън Пол, както и Лиъм Пейн и Нийл Хоран от One Direction. Всички те се потопиха в луксозната атмосфера на Източен Лондон.

От старта на първата колекция David Beckham Bodywear for H&M през 2012, линията бельо се обогатява всеки сезон с нови модели, материи и цветове. Появата на стилни и удобни бански костюми, като част от колекцията, е съвсем естествено продължение на нейната концепция.

В унисон с моделите, представяни до момента, фокусът при банските костюми е върху качеството, ефективността и комфорта, както и свежата интерпретация на класическия мъжки стил. Новите модели бански ще влязат в продажба в избрани магазини от 22 май.








Арън Пол и Дейвид Бекъм


Анабел Уолис, Арън Пол и Дейвид Бекъм


Конър Мейнард


Дейвид Бекъм и Елиза Дулитъл


Дейвид Бекъм и Ели Голдинг


Ели Голдинг


Лиъм Пейн и Елиза Дулитъл


Лиъм Пейн и Ели Голдинг


Лиъм Пейн, Конър Мейнард,  Дейвид Бекъм и Ели Голдинг

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра