Следва

Оранжево лицето

Безсънни нощи - СТОП!

Здравото бебе плаче от 1 до 3 часа дневно, като всеки вид звук и сълзи показват определени желания и чувства...

Health преди 15 години

Здравото бебе плаче от 1 до 3 часа дневно, като всеки вид звук и сълзи показват определени желания и чувства. Това е начинът на всяко мъниче да комуникира с родителите си. То може би е гладно, спи му се или изпитва болка – най-често срещаните причини за пронизващия бебешки плач.

Когато няма обяснима и видима причина за сълзи повече от 3 часа дневно и винаги след хранене, то със сигурност са го съпътствали задължителните тримесечни колики.

Започват след втората седмица от раждането и тормозят не само бебето, а и родителите. При 40-60% от бебетата състоянието на плач може със сигурност да се определи като резултат от „колики”, което се равнява на близо 20 часа безсъние в денонощието на цялото семейство. Сигурно даваш мило и драго само да поспи няколко часа бебока?

Силните болки в коремчето не могат да се избегнат, но могат да се облекчат. Colief капки за бебета са хранителна добавка, която се приема само с млякото. Благодарение на основната съставка лактаза –ензим, който разгражда лактозата (сложната захар, която съдържа млякото) храносмилателният процес се нормализира. Тъй като бебето се храни само с мляко (кърма или адаптирано), организмът е неспособен да усвои такова голямо количество лактоза и това води до напрежение, подуване, дискомфорт, болка, плач, газове, познати на всички като колики.

Ето защо са жизнено необходими капките Colief с лактаза. Те могат да се дават при всяко хранене, но запомни, само като добавка към млякото, а не директно на бебето, докато навърши 3-4 месеца и коликите спрат.

От 1995 проблемът има решение - компанията Crosscare Limited въвежда на пазара в Ирландия препарата Colief ®Infant Drops, подходящ както за кърмени бебета, така и за бебета хранени с адаптирани млека. Капките правят храната по-лесно смилаема и намаляват раздиращия плач.

Една от основните грешки на младите майки е психологията да оставят бебето да плаче, докато му мине. Капките Colief ® са твоята пълна застраховка срещу неприятните болки на мъничето и убийствения му плач. Така няма да има среднощни грешки!

Капки за бебета Colief ® се разпространяват в аптечната мрежа без рецепта. Максималната цената на една опаковка от 7 мл (40 еднократни дози) е 29.90 лева.

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.