Професионалисти х 3 в „Стани богат”

Професионалисти х 3 ще видим в епизода на „Стани богат” тази вечер, когато социологическите данни ще са повече от еднозначни: с най-голям шанс за победа ще бъдат журналистите, диджеите и семейните тандеми...

Професионалисти х 3 ще видим в епизода на „Стани богат” тази вечер, когато социологическите данни ще са повече от еднозначни: с най-голям шанс за победа ще бъдат журналистите, диджеите и семейните тандеми.

Първи това ще докажат баща и дъщеря – Андрей и Стела Райчеви, с изключително богат опит в домашните игри. С доказана стратегия при разплитането на асоциативни и логически загадки, двамата ще демонстрират и как протичат споровете между тях в търсене на верния отговор. Какви обаче са те извън играта?

Веднага след тандема Райчеви, в студиото на Ники Кънчев ще влезе един истински водещ тандем – нежната половинка на „Здравей, България” Ани Цолова и лицето на „Събуди се” – Мирослава Иванова. Две дами, които имат сериозен опит в задаването на въпроси, но дали са също толкова добри в даването на отговори? Възможно ли е в днешно време да съхраниш себе си като безпристрастен журналист, да устояваш принципите си и да отсяваш ефективно важното от маловажното?


 
На финала на „Стани богат” – DJ-ите влизат в играта, миксирайки подозрително богати знания с неподозирано интересни истории – създателите на клубната сцена у нас DJ Ясен Петров и DJ Стивън ще се изправят пред Ники Кънчев, за да спретнат истинско парти. Преди това обаче двамата ще се върнат назад към годините, когато за първи път се пробват да пускат музика. Резултатите са фрапиращи – Стивън си навлича вниманието на полицейска патрулка, а Ясен постига своеобразен рекорд – изпразва претъпкано заведение за 3 минути.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.