Следва

Издателство "Колибри" представя най-мащабния БЪЛГАРСКО-ФРЕНСКИ РЕЧНИК в България

Конкурсът за творчески индустрии Th13teen Arts тръгва из страната

След официалния старт на конкурса за творчески индустрии Th13teen Arts е време предприемачите да разберат как могат да развият бизнеса и да се преборят за наградния фонд от 100 000 долара...

Culture преди 9 години

След официалния старт на конкурса за творчески индустрии Th13teen Arts е време предприемачите да разберат как могат да развият бизнеса и да се преборят за наградния фонд от 100 000 долара!

Това ще се случи на няколко събития в цялата страна, първите от които са в София (20 май 2014, „Betahouse”) и Велико Търново (22 май 2014, клуб „Таралеж”). Специални гости на събитието в София ще са Светослав Билярски – предприемач; Диана Андреева и Розалина Лъскова – лектори. Диана Андреева ще представи и данни от изследването „София – град на творческата икономика”. Във Велико Търново мястото на Диана Андреева ще заеме предприемачът Веселин Чамурков.

„Най-естественото състояние на твореца е колебанието. А бизнеса е действие, понякога и риск. Точно затова смятам, че подобен конкурс може да помогне на творците да се отърват от колебанието и да пристъпят смело към действие” – смята Светослав Билярски, предприемач.

Основна цел на конкурса Th13teen Arts е да докаже и на най-големите скептици, че творчеството може да бъде основа за стабилен бизнес и да даде възможност на българските предприемачи да реализират идеите си! Победителката от първото издание на конкурса – Рени Попчева, вече го направи като спечели специалната награда на международния форум с проекта си Embrioo.com.

За да участвате в конкурса трябва вече да имате предприятие в сферата на творческите индустрии и оригинална идея за новаторско развитие на бизнеса си. 

Срокът за кандидатстване в тазгодишното издание е 23 юни 2014 г., а повече за конкурса ще разберете на специализираните събития в София, Велико Търново, Варна, Бургас и Пловдив.

Регламента и формуляра за участие във второто издание на Th13teen Arts може да откриете тук и тук 
 

Още от днес (19 май 2014):

"Сподели книга с Приятел", страхотната инициатива на ViewSofia във Facebook е към своя край

Жълт бутон - Яна и Петко Димитрови станаха родители на момченце

Робърт Патинсън си взима почивка от киното. Записва дебютния си албум!

Кан 2014: Лупита Нионго блестяща в индиговата си дреха от Келвин Клайн

Бионсе и Джей Зи като Бони и Клайд в трейлъра за съвместното им турне (видео)

И още...

More from View Sofia

More Culture

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.