Следва

Ягоди и сметанов чийзкейк в буркан - Чудна рецепта за пикник

Помощ: Странностите в леглото, за които премълчаваме

Нашите отношения под одеялото са изтъкани от коприна, настроение и пристрастия...

Love преди 9 години

Нашите отношения под одеялото са изтъкани от коприна, настроение и пристрастия. Последните са навици, които може да раздразнят партньора в леглото и сладки слабости, които правят секса по-наситен и незабравим.

Пет навици в леглото, характерни за дамите.

Навик №1. Cкромност и пасивност
Какво може да дразни повече, да води до объркване или негодувание партньора, от навика на възлюбената да лежи на гръб като труп и да мълчи? Е, нека кажем, че има още една-две алтернативни пози, които внасят известно разнообразие в секса, например, през нечетните дни от седмицата... Това със сигурност е хубаво: така е свикнала, спокойна е, а и постигането на желания резултат и е гарантирано. Само че, ние се интересуваме не само (и не толкова) от крайния резултат – важен е и самият процес, процесът на получаване на удоволствие! Съгласете се, че със стандартния набор от "мисионерската поза” плюс кучешката в петъците" съвместният интимен живот няма да продължи дълго. Такъв сексуален живот е скучен и безинтересен.

Друг проблем - навикът да се прави по график или по план. Обикновено преди лягане и само в спалнята под голямо одеяло. Пълна скука! И какво, ако се замени вечерното изпълнение на задълженията с неочаквана страст посред бял ден в кухнята? Или със сутрешно нежно събуждане, плавно преминаващо в секс?
Друг непоносим за мъжкото разбиране (и себелюбие!) навик – навикът на жените да отказват на мъжа, а след това неохотно да отстъпят и в крайна сметка да потънат в обятията му. Ако резултатът е един, не е ли по-лесно да се съгласят веднага?

Навик №2 (продължение на първия)
Изключване на светлината, музиката и дърпане на щорите. Да, тъмнината е ”приятел” на интимността. Да, твърде ярката светлина лишава интимния процес от неговата интимност... обаче, светлината не е враг, а понякога дори е отличен помощник, внасящ елемент на разнообразие, създаващ романтична атмосфера с отблясъци и сенки. Става дума за меко, приглушено осветление или за горяща камина и свещи. Въпреки това, сексът на дневна светлина или на силна изкуствена също е много добър. Понякога си струва да отхвърлиш всички притеснения и на светлината да опознаеш тялото на възлюбения си ... до най-малки подробности!

Още един не толкова полезен навик е изключването на всички звуци. И това е глупаво, тъй като музиката е необходим фон, създаващ специална атмосфера. Например, ако ти се иска нещо нежно и бавно, пусни тиха и ненатрапчива релаксираща музика, направете си един на друг масаж, наслаждавайте се.

Haвик №3, досаден. Смеят се и говорят
Има момичета, които са напълно неми в леглото - нито един стон или едно ободряващо "ох" не се изплъзва от плътно затворените им устни! Но има и друг тип - тези, които постоянно се кикотят, и такива, които имат навика непрекъснато да бърборят, правейки ненужни и абсолютно излишни коментари. Макар че, понякога, да се каже нещо окуражаващо, призоваващо към "подвиг" е много полезно. Полезно е и в случай, че искаш да помогнеш на скъпия, като го насочиш към правилното място и нужното темпо.
В спалнята е важно да знаеш мярката и да не отвличаш вниманието на партньора от процеса с неуместни реплики от рода на "Майка ти днес ли ще идва на вечеря? " или "Ти бързо ли? "

Навик №4, непоносим. Разсейване с външни дразнители
За пример може да бъде ситуация, когато партньорката реагира на странични неща ("По дяволите! Счупи ми се нокътя!"), на телефонно позвъняване ("Ало? Здрасти, как си?"). За един мъж е неразбираемо с какво счупилият се нокът, който си чакала да израсне цели три месеца, сега е по-важен от десетминутния секс с него.

Haвик №5, последен. Имитиране на оргазъм
Всички жени в душата си са актриси. Най-често - в леглото. И понякога прибягват до игра по напълно очевидни причини: искат да направят секса завършен (за партньора) и запомнящ се (също за него), искат той да се почувства ненадминат любовник. Нали сексът се харесва тогава, когато е приятен и за двамата!

Като цяло, скъпи момичета, жени, дами, госпожици и принцеси ... долу стереотипите за това, което се полага на мъжете! Долу престорената скромност и безразличие - да живее разнообразието, пълноценното, вълшебно удоволствие!

А сега за момчетата, мъжете, съпрузите, любовниците и техните навици в леглото. Списъкът с мъжките пристрастия и пороци е малко по-голям.

1. Досаждат ти в най-неподходящите моменти: например, докато говориш по телефона с шефа или миеш чиниите.
2. Ядат бисквити или сандвичи в леглото и след това спят върху падналите трохи.
3. Пият преди "това" спиртни напитки (най-вероятно за кураж).
4. Не си свалят чорапите.
5. Оставят синини по врата на любимата.
6. С ръце бутат главата на партньорката си все по надолу ...
7. Ненатрапчиво, "просто така" любопитстват как се отнася партньорката им към секса в тройка.
8. След приключване на процеса задават едни и същи въпрос: "Е, как беше?Ти свърши ли?"
9. Изхвърлят средството за индивидуална защита през прозореца, за да завиждат всички съседи.
10. И заспиват, придърпвайки цялото одеяло към себе си!

More from View Sofia

More Love