Гала в най-откровения разказ за живота си – тази неделя в „Извън новините”

Непознатите лица на Гала – отличничка и подсказвачка в училище, цветарка и космонавт в детските мечти, а днес – майка, любима и… дори поетеса...

 

В продължение на 10 години зрителите на Нова пият кафето си в нейната компания. За първи път обаче тази неделя /25 май/ ще надникнат в живота й, за да разберат неща, които никога не са знаели за нея. Непознатата Гала в своя най-искрен и вълнуващ портрет – такава ще видим една от най-обичаните телевизионни водещи в „Извън новините” тази неделя, от 13.30 ч. по Нова.

В своя видео дневник тя ще повдигне широко завесата над своя живот – ще ни разходи из дома си, ще ни отведе до Италия, ще ни срещне с най-важните за нея хора и ще ни изненада с неподозирани истории, спомени и умения… като например факта, че има книжка за мотор, а в училище, освен доказана отличничка, е била известна и като най-голямата подсказвачка. Връщайки се назад към детските години, ще разберем и колко смели и интересни са били мечтите й – да стане цветарка, доктор, учителка и дори космонавт. За първи път Гала ще допусне зрителите до хората, които истински обича, за да им покаже семейството си и за да ги направи свидетели на любовта й със Стефан – мъжът, за когото тя пише стихове.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.